אופים ביצה פלורנטין דורש כ 1 שעה ו 20 דקות מתחילתו ועד סופו. מתכון זה מכין 8 מנות עם 391 קלוריות, 24 גרם חלבון, ו 22 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 51 איש מצא שהמתכון הזה טעים ומשביע. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. אם יש לכם שמן זית, פסטו, חלב חמאה וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 75%. הציון הזה די טוב. נסו ביצה פלורנטין, קווזדילות פלורנטיניות ביצים, ו קווזדילות פלורנטיניות ביצים עבור מתכונים דומים.
הוראות
1
בקערה גדולה שלבו את החשיש והשמן. לחץ על 13 אינץ'. 9 אינץ'. תבנית אפייה מצופה בתרסיס בישול.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכר
סלסה קנויה בחנות, להגשה
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
אופים בחום של 350 למשך 25-30 דקות או עד שהקצוות מזהיבים.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
3
שלב את התרד והגבינה השוויצרית; מפזרים מעל קרום. למעלה עם חזיר. בקערה גדולה מקציפים את הביצים, החמאה והפסטו.
מרכיבים שתצטרך
גבינה שוויצרית
שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)
קרוטונים סלט בצל ושום, כתושים
צנצנת שימור פטל ללא גרעינים
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4
שלב את תערובת הביסקוויטים, המלח והפלפל; הוסף לתערובת הביצים. מערבבים פנימה את גבינת האסיאגו.
קרם שרי, מדיירה ופרוסקו הם הבחירות המובילות שלי לעוגיית פלורנטין. פרוסקו מבעבע מתוק לא מציף סוכר פשוט או עוגיות לחם קצר, שרי שמנת מתוקה משלימה עוגיות מתובלות, ותווי האגוזים של מדיירה תואמים עוגיות עם אגוזים בצורה מושלמת. שרי קרם נ. ב. סולרה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
נ. ב. סולרה קרם שרי
לשרי קרם סולרה גוון ענבר מבריק ונחושת עמוקה. עם ניחוחות חמאה ופקאן, ניחוחות האגוזים המלוחים המתוקים והתבלינים החומים נושאים מבטא קרמל מורכב. כניסה מתוקה מובילה לחיך מעוגל, שופע ומלא גוף בינוני עם גימור ארוך וטעים.