פופס בירה שחור ושזוף
פופס בירה שחור ושזוף יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. והוא יספק כ 14 מנות. מנה זו מכילה כ 2 גר' של חלבון, 8 גרם של שומן, וסך הכל 117 קלוריות. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לך לחנות ותביא בירה חומה, סירופ בטעם שוקולד, קצפת ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום האב. זמן הכנת המתכון כ 11 שעות ו-40 דקות. נסו חתול שחור פופס, בראוניז שחור-לבן קופץ, ו חטיף דגנים עם חתולים שחורים (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להפוך את שכבת שיזוף, בקערה בינונית, מערבבים יחד 2/3 כוס חלב מרוכז, בירה אייל חום 1 1/2 כפיות וניל עד מעורב היטב.
בקערה בינונית מקוררת, הכה 1 כוס שמנת עם מיקסר חשמלי על מהירות גבוהה עד פסגות נוקשות טופס. מקפלים קצפת לתערובת חלב מרוכז. מחלקים תערובת בין ארבעה עשר כוסות נייר 5-עוז (כ 1/4 כוס כל). כיסוי עם רדיד; להכניס מקל מלאכה (מקל עץ שטוח עם קצוות עגולים) דרך לסכל למרכז הפופ. להקפיא 3 עד 4 שעות או עד קפוא.
כאשר השכבה הראשונה קפואה, לעשות שכבה שחורה. כדי להפוך את השכבה השחורה, בקערה בינונית, מערבבים יחד 2/3 כוס חלב מרוכז, הבירה סטאוט, סירופ שוקולד ו 1 1/2 כפיות וניל עד מעורב היטב.
בקערה בינונית מקוררת, הכה 1 כוס שמנת עם מיקסר חשמלי על מהירות גבוהה עד פסגות נוקשות טופס. מקפלים קצפת לתערובת חלב מרוכז.
יוצקים תערובת על שכבה קפואה. להחזיר לסכל כדי פופס כדי לעזור מקלות תמיכה. להקפיא כ 8 שעות או עד קפוא לפני ההגשה. חנות שאריות פופס מכוסה במקפיא.