קושימומחה
מוכן ב11 שעות, 40 דק.
מנות14
ציון בריאות0
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פופס בירה שחור ושזוף

פופס בירה שחור ושזוף
פופס בירה שחור ושזוף יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. והוא יספק כ 14 מנות. מנה זו מכילה כ 2 גר' של חלבון, 8 גרם של שומן, וסך הכל 117 קלוריות. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לך לחנות ותביא בירה חומה, סירופ בטעם שוקולד, קצפת ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום האב. זמן הכנת המתכון כ 11 שעות ו-40 דקות. נסו חתול שחור פופס, בראוניז שחור-לבן קופץ, ו חטיף דגנים עם חתולים שחורים (מתכונים דומים).

הוראות

1
כדי להפוך את שכבת שיזוף, בקערה בינונית, מערבבים יחד 2/3 כוס חלב מרוכז, בירה אייל חום 1 1/2 כפיות וניל עד מעורב היטב.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד תפוחי אדמה כחולים2 פאונד תפוחי אדמה כחולים
ציפוי סוכריות לבן, אופציונליציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
1/2 פאונד חוואר קצוץ1/2 פאונד חוואר קצוץ
איילאייל
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
2
בקערה בינונית מקוררת, הכה 1 כוס שמנת עם מיקסר חשמלי על מהירות גבוהה עד פסגות נוקשות טופס. מקפלים קצפת לתערובת חלב מרוכז. מחלקים תערובת בין ארבעה עשר כוסות נייר 5-עוז (כ 1/4 כוס כל). כיסוי עם רדיד; להכניס מקל מלאכה (מקל עץ שטוח עם קצוות עגולים) דרך לסכל למרכז הפופ. להקפיא 3 עד 4 שעות או עד קפוא.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד תפוחי אדמה כחולים2 פאונד תפוחי אדמה כחולים
אינסטנט פודינג לימוןאינסטנט פודינג לימון
לימון גומילימון גומי
תערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיקתערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיק
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
3
כאשר השכבה הראשונה קפואה, לעשות שכבה שחורה. כדי להפוך את השכבה השחורה, בקערה בינונית, מערבבים יחד 2/3 כוס חלב מרוכז, הבירה סטאוט, סירופ שוקולד ו 1 1/2 כפיות וניל עד מעורב היטב.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות יוגורט פרוזן שוקולד דל שומן2 כוסות יוגורט פרוזן שוקולד דל שומן
2 פאונד תפוחי אדמה כחולים2 פאונד תפוחי אדמה כחולים
סטאוטסטאוט
ציפוי סוכריות לבן, אופציונליציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
4
בקערה בינונית מקוררת, הכה 1 כוס שמנת עם מיקסר חשמלי על מהירות גבוהה עד פסגות נוקשות טופס. מקפלים קצפת לתערובת חלב מרוכז.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד תפוחי אדמה כחולים2 פאונד תפוחי אדמה כחולים
אינסטנט פודינג לימוןאינסטנט פודינג לימון
לימון גומילימון גומי
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
5
הסר רדיד מ pops.
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
6
יוצקים תערובת על שכבה קפואה. להחזיר לסכל כדי פופס כדי לעזור מקלות תמיכה. להקפיא כ 8 שעות או עד קפוא לפני ההגשה. חנות שאריות פופס מכוסה במקפיא.
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות