אופים בקר ואטריות
אם יש לך בסביבה 1 שעה ו 5 דקות לבלות במטבח, לאפות בקר ואטריות יכול להיות נהדר לקטו אובו צמחוני מתכון לנסות. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 11 גרם חלבון, 15 גרם שומן, ובסך הכל 233 קלוריות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה משמש 6. אם יש לכם פלפל, עירית, אטריות ביצים וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה עובד טוב כמו הר ד ' אובר. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כפית גרוע למדי של 25%. מתכונים דומים: אופים אטריות בקר, אופים בקר, בייקון ואטריות, ו אופה אטריות בקר טחון.
הוראות
במחבת על אש בינונית מבשלים בקר עד שהוא כבר לא ורוד; מסננים.
מוסיפים רוטב עגבניות, מלח, אבקת שום, אבקת בצל ופלפל; מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מכסים ומבשלים במשך 5 דקות.
בינתיים שלבו את גבינת הקוטג', השמנת החמוצה ועירית; מקפלים פנימה אטריות. ב-3 קו-טי משומן. תבנית אפייה, שכבת מחצית מתערובת האטריות ותערובת הבשר. חזור על שכבות. מכסים ואופים בחום של 350 למשך 35 דקות. לחשוף; מפזרים גבינה.
אופים 5 דקות יותר או עד שהגבינה נמסה.