אופים הפצצה
אופה הפצצה עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. מנה אחת מכילה 322 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 15 גרם שומן. ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני מגיש 6 . זמן הכנת המתכון כ 8 שעות ו-55 דקות. גשו לסופר וקנו פלפל, מלח שום, שמנת ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: אופים ברוקולי, אופים ברוקולי, ו צמה דנית אופים נועזים.
הוראות
בקערת ערבוב גדולה להמיס 1 כוס מלח כשר ב 8 כוסות מים.
תוסיף תפוחי אדמה. ודא כי כל תפוחי האדמה שקועים, ו מלח במשך 2 עד 8 שעות.
מחממים התנור ל 400 מעלות F.
הסר את תפוחי האדמה ממלח ומעיל ליברלי עם המלח הכשר הנותר, מלח שום, מלח מתובל ופלפל.
מניחים את תפוחי האדמה על מתלה תיל במרכז התנור ואופים במשך 45 דקות. אין לנקב את העור עם מלקחיים, מזלג, או שיניים מרים. תפוחי אדמה יהיו רכים למגע כאשר נעשה.
תן לתפוחי אדמה לנוח 5 דקות לפני החיתוך.