קושימומחה
מוכן ב1 ש, 59 דק.
מנות10
ציון בריאות14
מגזין

אופים תפוחי אדמה ופטריות

אופים תפוחי אדמה ופטריות
צריך ללא גלוטן ומנה צמחונית? אופים תפוחי אדמה ופטריות יכול להיות מתכון סופר לנסות. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 224 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 9g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לך לחנות ותביא גבינת ריקוטה, פלפל, מרק עוף פחות נתרן, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. הכנת המנה לוקחת כ שעה ו-59 דקות. נסו מאפה פטריות מוקרם-תפוחי אדמה, אפיית פירה תפוחי אדמה מעושנים, ו אופים פטריות Portabella (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים תפוחי אדמה בתנור הולנדי, ומכסים במים; מביאים לרתיחה. להפחית את החום, ומבשלים 30 דקות או עד במכרז; לנקז.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
תנור הולנדיתנור הולנדי
2
. מחממים תנור ל 40
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
3
שמן חום במחבת nonstick גדולה מצופה ספריי בישול על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישולתרסיס בישול
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
4
מוסיפים בצל ושום; מטוגנים 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שוםשום
בצלבצל
5
מוסיפים פטריות פרוסות, 1/2 כפית מלח, ו 1/2 כפית פלפל; לטגן 5 דקות או עד מכרז.
מרכיבים שתצטרך
פטריותפטריות
פלפלפלפל
מלחמלח
6
להוסיף מרק; לבשל 5 דקות, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
מרקמרק
7
. בעוד תערובת פטריות מבשלת, לשלב ריקוטה, 1 מוצרלה כוס, ביצה לבן בקערה; מערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
מוצרלהמוצרלה
חלבוניםחלבונים
פטריותפטריות
גבינת ריקוטהגבינת ריקוטה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
8
מערבבים היטב את רוטב אלפרדו, בזיליקום ואורגנו בקערה אחרת.
מרכיבים שתצטרך
רוטב אלפרדורוטב אלפרדו
אורגנואורגנו
באזיל!באזיל!
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
9
. לקלף תפוחי אדמה, לחתוך לפרוסות 1/4 אינץ'. מסדרים חצי פרוסות תפוחי אדמה בתבנית אפייה 13 x 9 אינץ ' מצופה בתרסיס בישול; מפזרים 1/8 מלח כפית ופלפל 1/8 כפית. למעלה עם חצי תערובת פטריות.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישולתרסיס בישול
פטריותפטריות
תפוח אדמהתפוח אדמה
פלפלפלפל
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
10
מורחים חצי מתערובת ריקוטה באופן שווה על פני שכבת פטריות.
מרכיבים שתצטרך
פטריותפטריות
גבינת ריקוטהגבינת ריקוטה
מורחיםמורחים
11
מורחים חצי מתערובת רוטב אלפרדו על שכבת ריקוטה. חזור על הנוהל פעם אחת, המסתיים בתערובת רוטב אלפרדו. מכסים בנייר כסף מצופה בתרסיס בישול.
מרכיבים שתצטרך
רוטב אלפרדורוטב אלפרדו
תרסיס בישולתרסיס בישול
גבינת ריקוטהגבינת ריקוטה
מורחיםמורחים
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
12
אופים ב 400 במשך 30 דקות. לחשוף ומפזרים עם הנותרים 1 כוס גבינה.
מרכיבים שתצטרך
גבינהגבינה
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
13
אופים 15 דקות או עד גבינה נמסה ותבשיל מבעבע.
מרכיבים שתצטרך
גבינהגבינה
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
14
בואו לעמוד 10 דקות לפני ההגשה.