אופים תפוחי אדמה ופטריות
צריך ללא גלוטן ומנה צמחונית? אופים תפוחי אדמה ופטריות יכול להיות מתכון סופר לנסות. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 224 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 9g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לך לחנות ותביא גבינת ריקוטה, פלפל, מרק עוף פחות נתרן, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. הכנת המנה לוקחת כ שעה ו-59 דקות. נסו מאפה פטריות מוקרם-תפוחי אדמה, אפיית פירה תפוחי אדמה מעושנים, ו אופים פטריות Portabella (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים תפוחי אדמה בתנור הולנדי, ומכסים במים; מביאים לרתיחה. להפחית את החום, ומבשלים 30 דקות או עד במכרז; לנקז.
שמן חום במחבת nonstick גדולה מצופה ספריי בישול על חום בינוני גבוה.
מוסיפים בצל ושום; מטוגנים 3 דקות.
מוסיפים פטריות פרוסות, 1/2 כפית מלח, ו 1/2 כפית פלפל; לטגן 5 דקות או עד מכרז.
להוסיף מרק; לבשל 5 דקות, ערבוב מדי פעם.
. בעוד תערובת פטריות מבשלת, לשלב ריקוטה, 1 מוצרלה כוס, ביצה לבן בקערה; מערבבים היטב.
מערבבים היטב את רוטב אלפרדו, בזיליקום ואורגנו בקערה אחרת.
. לקלף תפוחי אדמה, לחתוך לפרוסות 1/4 אינץ'. מסדרים חצי פרוסות תפוחי אדמה בתבנית אפייה 13 x 9 אינץ ' מצופה בתרסיס בישול; מפזרים 1/8 מלח כפית ופלפל 1/8 כפית. למעלה עם חצי תערובת פטריות.
מורחים חצי מתערובת ריקוטה באופן שווה על פני שכבת פטריות.
מורחים חצי מתערובת רוטב אלפרדו על שכבת ריקוטה. חזור על הנוהל פעם אחת, המסתיים בתערובת רוטב אלפרדו. מכסים בנייר כסף מצופה בתרסיס בישול.
אופים ב 400 במשך 30 דקות. לחשוף ומפזרים עם הנותרים 1 כוס גבינה.
אופים 15 דקות או עד גבינה נמסה ותבשיל מבעבע.
בואו לעמוד 10 דקות לפני ההגשה.