קושירגיל
מוכן ב25 דק.
מנות4
ציון בריאות51
מגזין

אורז אדום Ottolenghi ומתכון קינואה

אורז אדום Ottolenghi ומתכון קינואה
Ottolenghi אורז אדום מתכון קינואה נטול גלוטן, וטבעוני מנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 16 גרם חלבון 43 גרם של שומן, וסך הכל 920 קלוריות. אם יש לך בצל, שן שום, אורז, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב האורז אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג אורז כקינוח. 71 אדם ניסו ואהבו את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. נסו שעועית פינטו, קינואה, אורז בר לעטוף מתכון, סיר חרס שעועית אדומה ואורז, ו אוטולנגי. צריך אני אומר יותר (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערת ערבוב גדולה לשלב את האורז, קינואה, בצל מבושל ואת השמן שנותר.
מרכיבים שתצטרך
4 פיתות גדולות מחיטה מלאה, בקוטר של כ-8 ס"מ, מחוממות4 פיתות גדולות מחיטה מלאה, בקוטר של כ-8 ס"מ, מחוממות
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
2
הוסף את כל שאר החומרים, את הטעם ולהתאים את התיבול.
מרכיבים שתצטרך
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
3
מגישים בטמפרטורת החדר.מכין מגש גדול.מתכון הדפסה