אורז אדום Ottolenghi ומתכון קינואה
Ottolenghi אורז אדום מתכון קינואה נטול גלוטן, וטבעוני מנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 16 גרם חלבון 43 גרם של שומן, וסך הכל 920 קלוריות. אם יש לך בצל, שן שום, אורז, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב האורז אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג אורז כקינוח. 71 אדם ניסו ואהבו את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. נסו שעועית פינטו, קינואה, אורז בר לעטוף מתכון, סיר חרס שעועית אדומה ואורז, ו אוטולנגי. צריך אני אומר יותר (מתכונים דומים).
הוראות
בקערת ערבוב גדולה לשלב את האורז, קינואה, בצל מבושל ואת השמן שנותר.
הוסף את כל שאר החומרים, את הטעם ולהתאים את התיבול.
מגישים בטמפרטורת החדר.מכין מגש גדול.מתכון הדפסה