אורז אדום זנגביל
זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מדהים של 80%. מתכונים דומים: אורז אדום זנגביל, Edamame-מטבל ג'ינג'ר, ו Pilaf עוף, edamame & ג'ינג'ר.
הוראות
ממלאים סיר גדול במים ומניחים מעל חום בינוני-גבוה.
מוסיפים את כל חתיכות בצל ירוק לבן, זנגביל, שום וקמצוץ בריא של מלח. מביאים לרתיחה, ומבשלים כ 5 דקות כדי להחדיר את המים עם הטעמים.
בזהירות להוסיף את האורז למים רותחים, מערבבים, ומבשלים את האורז עד מבושל אבל מוצק, על 15 דקות. במהלך הדקות האחרונות של הבישול, להוסיף את edamame למים רותחים.
בינתיים, פורסים את הירוקים ואת המילואים.
מסננים את האורז במסננת; להסיר את הבצל הירוק, זנגביל ושום, ולהשליך.
מעבירים לקערה הגשה ומתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.
מוסיפים 3/4 של בצל ירוק ומערבבים עם מזלג כדי fluff את האורז ולשלב את החומרים.
מקשטים את האורז עם הבצל הירוק שנותר ומגישים מיד.