קושירגיל
מוכן ב25 דק.
מנות4
ציון בריאות20
מגזין

אורז אדום זנגביל

אורז אדום זנגביל
זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מדהים של 80%. מתכונים דומים: אורז אדום זנגביל, Edamame-מטבל ג'ינג'ר, ו Pilaf עוף, edamame & ג'ינג'ר.

הוראות

1
ממלאים סיר גדול במים ומניחים מעל חום בינוני-גבוה.
מרכיבים שתצטרך
2
מוסיפים את כל חתיכות בצל ירוק לבן, זנגביל, שום וקמצוץ בריא של מלח. מביאים לרתיחה, ומבשלים כ 5 דקות כדי להחדיר את המים עם הטעמים.
מרכיבים שתצטרך
3
בזהירות להוסיף את האורז למים רותחים, מערבבים, ומבשלים את האורז עד מבושל אבל מוצק, על 15 דקות. במהלך הדקות האחרונות של הבישול, להוסיף את edamame למים רותחים.
מרכיבים שתצטרך
4
בינתיים, פורסים את הירוקים ואת המילואים.
מרכיבים שתצטרך
5
מסננים את האורז במסננת; להסיר את הבצל הירוק, זנגביל ושום, ולהשליך.
מרכיבים שתצטרך
6
מעבירים לקערה הגשה ומתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
7
מוסיפים 3/4 של בצל ירוק ומערבבים עם מזלג כדי fluff את האורז ולשלב את החומרים.
מרכיבים שתצטרך
8
מקשטים את האורז עם הבצל הירוק שנותר ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך