קושיבינוני
מוכן ב40 דק.
מנות2
ציון בריאות22
מגזין

אורז בסגנון ספרדי עם צ'וריסו ושרימפס

אורז בסגנון ספרדי עם צ'וריסו ושרימפס
המתכון אורז בסגנון ספרדי עם צ'וריסו ושרימפס מוכן בסביבות 40 דקות והוא בהחלט יוצא מן הכלל ללא גלוטן וללא חלב אפשרות לאוהבי האוכל האירופי. מתאים ל-2 ומחירו 4 מנות.99 דולר למנה. מנה עיקרית זו כוללת 955 קלוריות, 58 גרם חלבון, ו 34 גרם שומן למנה. אם יש לכם ציר עוף, סרטני מלך, חופן אפונה וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קאפקייקס תירס ממתקים כמו קינוח. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 87%. ציון זה יוצא מן הכלל. נסו בקלה בסגנון ספרדי במרק צ'וריסו-עגבניות, זנבות שור בסגנון ספרדי מושחים עם צ'וריסו, ו צלעות חזיר בסגנון ספרדי עם צ'וריסו ורוטב פלפל אדום קלוי ושעועית ירוקה (מתכונים דומים).

הוראות

1
במחבת (עם מכסה כמו, תצטרך את זה מאוחר יותר), מחממים את השמן ואז מטגנים את הבצל והפלפלים עד רך.
מרכיבים שתצטרך
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסזיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
1
מוסיפים את אורז הפאייה ומערבבים לציפוי בשמן.שלב 3: בכד משלבים את הציר עם הזעפרן ומערבבים לאיחוד.
מרכיבים שתצטרך
זעפרןזעפרן
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
2
מוסיפים את זה לאורז, שמים את המכסה ומבשלים 10 דקות.שלב 4: מורידים את המכסה, מערבבים אותו (יתכן שתצטרך להוסיף טיפת מים רותחים אם הוא נראה מעט יבש) ומערבבים פנימה את האפונה והסרטנים.
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
3
מחזירים את המכסה וממשיכים לבשל 5 דקות.