אורז בר גביני ותבשיל הודו
אורז בר גביני ותבשיל הודו עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %35 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 542 קלוריות, 72 גרם חלבון ו 19 גרם של שומן כל אחד. זה מושלם עבור סתיו. אם יש לכם פלפל, אורז, מלח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו תבשיל עוף ואורז בר גביני, תבשיל עוף ואורז בר גביני, ו עוף גבינה ותבשיל אורז בר (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום עד 177°. Spray 12x8 - או 11x7 אינץ ' (2 ליטר) צלחת אפייה זכוכית עם ספריי בישול. בתבנית אפייה, מערבבים אורז לבן ואורז בר; מתפשטים באופן שווה על הקרקעית.
בקערה גדולה, מערבבים הודו, גבינה, חלב, פלפלים, ביצים, מלח ופלפל. כף מעל אורז.
אופים 45 עד 55 דקות או עד סכין מוכנס במרכז יוצא נקי העליון הוא השחמה קלות.
בואו לעמוד 5 דקות לפני ההגשה.