אורז בר ותבשיל צדפות
צריך ללא גלוטן ו מנות ראשונות pescatarian? אורז בר ותבשיל צדפות יכול להיות מתכון אדיר לנסות. מנה אחת מכילה 161 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 15 גרם שומן. מתאים ל-12 מנות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 25 דקות. גשו לסופר וקנו צדפות, מרק בשר, חצי-חצי, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו תבשיל אורז בר צדפות, אורז בר ותבשיל חזיר, ו תבשיל אורז בר (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
בסיר, להביא את מרק בשר ומים לרתיחה.
מוסיפים את האורז, מביאים לרתיחה שוב, להפחית את החום, ומבשלים מכוסה במשך 25 דקות.
מוסיפים 1/2 כוס חמאה ורוטב חם ומערבבים; מוך עם מזלג.
מטגנים את הצדפות מנוקזות ב 1/4 כוס החמאה על חום בינוני גבוה עד הקצוות להתכרבל, כ 3 עד 5 דקות.
הסר את הצדפות עם כפית מחוררת; להפריש.
מניחים חצי מהאורז בתבנית אפייה משומנת 13 על 9 על ידי 2 אינץ'. מכסים אותו בצדפות ומפזרים רוטב חם ומלח ופלפל, לפי הטעם. למעלה עם שאר האורז.
בסיר, מחממים את מרק הפטריות על אש בינונית.
מוסיף את חצי וחצי, אבקת בצל, ומלח שום.
אופים במשך 35 עד 40 דקות, עד חום זהוב מבעבע.
מקשטים עם פטרוזיליה ופתיתי פלפל אדום.