אורז בר שקדים
גשו לסופר וקנו מלח, חמוציות, מרק עוף ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. נסו אורז בר שקדים, אורז בר חמוציות-שקדים, ו סלט אורז בר שקדים ותפוחים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C). רססו צלחת אפייה מרובעת בגודל 8 אינץ ' עם ספריי בישול.
להביא מרק עוף לרתיחה בסיר.
יוצקים אורז לערבב לתוך צלחת אפייה מוכנה. בזהירות לשפוך מרק עוף רותח על האורז. מכסים את הצלחת בנייר אלומיניום.
אופים בתנור שחומם מראש עד שהאורז רך, כ -1 שעה.
ממיסים חמאה במחבת על אש בינונית. מבשלים ומערבבים שקדים בחמאה חמה עד שהם מתחילים צבע, 3 עד 5 דקות.
מפזרים פטרוזיליה על השקדים; ממשיכים לבשל ומערבבים עד השקדים משחימים קלות, עוד 3 עד 5 דקות.
מערבבים את האורז האפוי, תערובת השקדים, חמוציות, מלח ופלפל בקערה גדולה; לזרוק לשרת.