אורז ושעועית מהאיטי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל אורז האיטי שעועית. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 8 גר' של חלבון, 5 גרם של שומן, וסך הכל 283 קלוריות. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם מלח כשר, שיני שום, אורגנו, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. וזה די טוב. מתכונים דומים: סלט כרוב מהאיטי, סלט תפוחי אדמה האיטי, ו אורז ושעועית פורטוריקנית (שעועית ורודה).
הוראות
שמן חום במחבת nonstick גדול מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים שאלוט, פלפל, אורגנו ושום למחבת; מבשלים 12 דקות או עד שהירקות רכים, מערבבים לעתים קרובות.
הסר מהחום. מערבבים במרק, חומץ, ו 1/4 כפית מלח. לכסות ולהניח בצד.
להביא 3 כוסות מים וצ ' ילה לרתיחה בסיר בינוני; להוסיף אורז. מכסים, מפחיתים את החום, ומבשלים 18 דקות או עד שנוזל נספג.
הסר מהחום; מוך עם מזלג. מערבבים הנותרים 1/4 כפית מלח ושעועית. כף 1 תערובת אורז כוס על כל אחד 6 צלחות הגשה; העליון כל מנה עם תערובת של 1/4 כוס שאלוט.