קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות24
מגזין

אורז מטוגן בקר

אורז מטוגן בקר
רק מעטים מאוד אהבו את המנה הסינית הזאת. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. גשו לסופר וקנו סטייק סינטה, גרגיר נחלים, פתיתי פלפל אדום, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הביצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת עגבניות השוקולד של רוז לוי ברנבאום עם גנאש המסתורי כקינוח. נסו בשר בקר וברוקולי-אורז [aka לא סיני לא מטוגן לא אורז], אורז מטוגן בקר, ו אורז מטוגן בקר (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה בינונית, לשלב את sirloin עם 1 כף של רוטב סויה, 1 כפית של שמן שומשום, וקמצוץ של פתיתי פלפל אדום. להביא סיר בינוני של מים מומלחים לרתיחה. מערבבים את האורז ומרתיחים עד שזה עתה נעשה, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כוס אדמה קפוא, מופשרכוס אדמה קפוא, מופשר
6 לחמניות שומשום, מפוצלות6 לחמניות שומשום, מפוצלות
סטייק פורטרהאוססטייק פורטרהאוס
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
2
מסננים את האורז ומחזירים אותו לסיר.
מרכיבים שתצטרך
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
3
בינתיים, לחמם מחבת nonstick גדול על חום גבוה בינוני.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
שים את תערובת הבשר במחבת ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד השחמה ופשוט מבושל, 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
הסר.
6
שים את גרגיר הנחלים ואת כפית רוטב סויה במחבת ומבשלים עד גרגר הנחלים הוא רק נבול, על 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
לא מגן מקומילא מגן מקומי
6 לחמניות שומשום, מפוצלות6 לחמניות שומשום, מפוצלות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
הסר.
8
להפחית את החום עד בינוני. שים כמה טיפות של שמן שומשום במחבת.
מרכיבים שתצטרך
כוס אדמה קפוא, מופשרכוס אדמה קפוא, מופשר
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
9
מוסיפים את הביצה למחבת ומבשלים עד שזה עתה נעשה, כ -30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
(קיבלר)(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
10
הסר מן המחבת לחתוך לרצועות דקות.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
11
מחממים את שמן הבישול במחבת על חום גבוה בינוני.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
12
מוסיפים את הבצל הירוק 1/8 כפית פתיתי פלפל אדום ומבשלים, ערבוב, במשך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
13
מוסיפים את האורז מבושל למחבת וחום, ערבוב, במשך 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אורז מבושלאורז מבושל
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
14
מוסיפים את 2 כפות הנותרים רוטב סויה, בשר בקר, גרגיר מים וביצה.
מרכיבים שתצטרך
לא מגן מקומילא מגן מקומי
6 לחמניות שומשום, מפוצלות6 לחמניות שומשום, מפוצלות
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
(קיבלר)(קיבלר)
15
חום, ערבוב, 1 עד 2 דקות יותר.
16
טפטוף את כפית הנותרים של שמן שומשום מעל.
מרכיבים שתצטרך
כוס אדמה קפוא, מופשרכוס אדמה קפוא, מופשר
17
המלצת יין: מרלו קליפורני, עם טעם שזיף וזרמים תחתיים של שוקולד ועשבי תיבול, עושה ליווי עשיר לאורז בשרני. כמו תמיד עם יינות קליפורניה, לנסות למצוא אחד כי הוא מוסווה קלות; טעם אלון כבד נוטה להציף מזון.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
1/2 פאונד שעועית גרבנזו, מושרות ומבושלת (שמורה 1/3 כוס נוזל בישול)1/2 פאונד שעועית גרבנזו, מושרות ומבושלת (שמורה 1/3 כוס נוזל בישול)
עוגיות חמאה בקירור בשפופרת, מופרדים ומחולקים לרבעיםעוגיות חמאה בקירור בשפופרת, מופרדים ומחולקים לרבעים
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)

יין מומלץ: Chenin Blanc, Gewurztraminer, ריזלינג

Chenin Blanc, Gewurztraminer, ו Riesling הן בחירות נהדרות עבור אסיה. היין הטוב ביותר לאוכל אסיאתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן - אבל אלה לבנים חומציים זוג עם מספר ארוחות מסורתיות, מתובל או לא. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Quintan Essentia Chenin Blanc. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 35 דולר.
Quinta Essentia Chenin Blanc
Quinta Essentia Chenin Blanc
צבע צהוב עמוק מצביע על בשלות מלאה ומורכבות. ניחוחות של אגס אפוי, תפוח בשל, רמזים של הדרים טריים אגוזים קלויים נמצאים על האף מורכב שכבתי. החיך הוא מרקם עשיר חושף אננס, פירות טרופיים ותפוח טעים זהוב. הגימור משלים זמן רב חומציות מוצקה שנותנת את אורך היין ומיקוד.הצמד את היין הזה לצד דגים בגריל ופירות ים באופן כללי.