אורז מטוגן בקר
רק מעטים מאוד אהבו את המנה הסינית הזאת. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. גשו לסופר וקנו סטייק סינטה, גרגיר נחלים, פתיתי פלפל אדום, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הביצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת עגבניות השוקולד של רוז לוי ברנבאום עם גנאש המסתורי כקינוח. נסו בשר בקר וברוקולי-אורז [aka לא סיני לא מטוגן לא אורז], אורז מטוגן בקר, ו אורז מטוגן בקר (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה בינונית, לשלב את sirloin עם 1 כף של רוטב סויה, 1 כפית של שמן שומשום, וקמצוץ של פתיתי פלפל אדום. להביא סיר בינוני של מים מומלחים לרתיחה. מערבבים את האורז ומרתיחים עד שזה עתה נעשה, על 10 דקות.
מסננים את האורז ומחזירים אותו לסיר.
בינתיים, לחמם מחבת nonstick גדול על חום גבוה בינוני.
שים את תערובת הבשר במחבת ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד השחמה ופשוט מבושל, 1 עד 2 דקות.
שים את גרגיר הנחלים ואת כפית רוטב סויה במחבת ומבשלים עד גרגר הנחלים הוא רק נבול, על 30 שניות.
להפחית את החום עד בינוני. שים כמה טיפות של שמן שומשום במחבת.
מוסיפים את הביצה למחבת ומבשלים עד שזה עתה נעשה, כ -30 שניות.
הסר מן המחבת לחתוך לרצועות דקות.
מחממים את שמן הבישול במחבת על חום גבוה בינוני.
מוסיפים את הבצל הירוק 1/8 כפית פתיתי פלפל אדום ומבשלים, ערבוב, במשך 1 דקה.
מוסיפים את האורז מבושל למחבת וחום, ערבוב, במשך 3 דקות.
מוסיפים את 2 כפות הנותרים רוטב סויה, בשר בקר, גרגיר מים וביצה.
חום, ערבוב, 1 עד 2 דקות יותר.
טפטוף את כפית הנותרים של שמן שומשום מעל.
המלצת יין: מרלו קליפורני, עם טעם שזיף וזרמים תחתיים של שוקולד ועשבי תיבול, עושה ליווי עשיר לאורז בשרני. כמו תמיד עם יינות קליפורניה, לנסות למצוא אחד כי הוא מוסווה קלות; טעם אלון כבד נוטה להציף מזון.