אורז מלוכלך
המתכון אורז מלוכלך יכול לספק הכמיהה קריאולית שלך בערך 45 דקות. אתה מקבל מנה צדדית שמגישה 12. מנה זו מכילה כ 12 גרם חלבון 13 גרם של שומן, וסך הכל 324 קלוריות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך andouille, פלפל, מרק עוף, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. עם כפית ציון של 32% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: אורז מלוכלך, אורז מלוכלך, ו אורז מלוכלך.
הוראות
מערבבים במיה ו 1/2 כפית מלח בקערה גדולה.
שמן חום בתנור הולנדי 6 ליטר ovenproof מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים נקניק, ומבשלים 6 דקות או עד השחמה קלה.
מעבירים נקניק לקערה עם במיה באמצעות כף מחוררת.
מוסיפים כבדים למחבת, מוסיפים עוד שמן אם המחבת יבשה, ומבשלים 4 דקות או עד המשרד ומבשלים דרך.
מוסיפים כבדים לתערובת במיה, ומניחים בצד.
מוסיפים בצל ושום למחבת, מוסיפים עוד שמן אם המחבת יבשה, ומבשלים, ערבוב מדי פעם, 5 דקות או עד חום רך וזהוב.
מערבבים הנותרים 1 1/2 כפיות מלח כשר, אורז, והבא 4 מרכיבים. לבשל, ערבוב כל הזמן, 2 עד 3 דקות או עד אורז ושום הם ריחניים.
הוסף יין, ערבוב כדי לשחרר חתיכות משחימים מתחתית המחבת. מערבבים במרק. מביאים לרתיחה, מסירים מהחום ומערבבים בתערובת במיה שמורה.
מכסים ואופים ב 375 במשך 35 עד 40 דקות או עד הנוזל נספג ואורז הוא מכרז.