אורז ספרדי בשרי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 410 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 20 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-46 היו אומרים שזה פגע במקום. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. גשו לסופר וקנו תירס, המירו אורז, מלח ופלפל, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב האורז אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג אורז כקינוח. זה ... בר השגה מתאים למי שאוהב אוכל בסגנון אירופאי. נסו אורז ספרדי בשרי, אורז ספרדי בשרי, ו אורז בשרי (מתכונים דומים).
הוראות
1
בסיר גדול מעל חום בינוני, מחממים את השמן.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
2
מוסיפים את האורז, הבצל והפלפל והטחון במשך 5 דקות, או עד הבצל רך.
מרכיבים שתצטרך
פלפל
בצל
אורז
3
מוסיפים את הבשר הטחון עד להשחמה.
מרכיבים שתצטרך
בשר טחון
4
מסננים עודפי שמן ושומן.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישול
5
מוסיפים את התירס, רוטב עגבניות, קטשופ ומים. להפחית את החום נמוך, לכסות ומבשלים במשך 20 דקות או עד אורז מבושל, ערבוב מדי פעם. מתבלים במלח, פלפל ואבקת שום לפי הטעם.