אורז עגבניות ופלפל אדום (Arroz con Tomate y Pimentón)
אם יש לכם מים, בצל, פלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: מרק עגבניות ופלפל קלוי (Sopa de Tomate y Pimentón), Arroz con Queso y Pimentón (פלפל ירוק ואורז גבינה), ו אורז עגבניות פורטוגזי (Arroz de Tomate).
הוראות
מוסיפים את הבצל, שום ופלפל פעמון אדום ומבשלים עד הבצל הם שקופים, ערבוב מדי פעם, על 5 עד 7 דקות.
מוסיפים את האורז, מערבבים עם כף עץ כדי מעיל היטב, ומבשלים 1 דקה.
מוסיפים את המים, מרק ירקות, רסק עגבניות ומלח. מביאים לרתיחה, מערבבים ומפחיתים את החום לנמוך.מכסים ומבשלים כ 20 דקות או עד שהמים נספגים והאורז רך.
הסר מהחום ולתת מנוחה במשך 5 דקות.