קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות24
מגזין

אורז עגבניות ופלפל אדום (Arroz con Tomate y Pimentón)

אורז עגבניות ופלפל אדום (Arroz con Tomate y Pimentón)
אם יש לכם מים, בצל, פלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: מרק עגבניות ופלפל קלוי (Sopa de Tomate y Pimentón), Arroz con Queso y Pimentón (פלפל ירוק ואורז גבינה), ו אורז עגבניות פורטוגזי (Arroz de Tomate).

הוראות

1
מחממים את שמן הזית בסיר.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
2
מוסיפים את הבצל, שום ופלפל פעמון אדום ומבשלים עד הבצל הם שקופים, ערבוב מדי פעם, על 5 עד 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פלפל אדוםפלפל אדום
שוםשום
בצלבצל
3
מוסיפים את האורז, מערבבים עם כף עץ כדי מעיל היטב, ומבשלים 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
אורזאורז
ציוד שתשתמש בו
כף עץכף עץ
4
מוסיפים את המים, מרק ירקות, רסק עגבניות ומלח. מביאים לרתיחה, מערבבים ומפחיתים את החום לנמוך.מכסים ומבשלים כ 20 דקות או עד שהמים נספגים והאורז רך.
מרכיבים שתצטרך
מרק ירקותמרק ירקות
מחית עגבניותמחית עגבניות
מיםמים
אורזאורז
מלחמלח
5
הסר מהחום ולתת מנוחה במשך 5 דקות.