אורז עם קוקוס ושרימפס (Arroz Con Coco Y Camarones)
גשו לסופר וקנו פלפל טחון, אבקת בצל, פטרוזיליה, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, נסו Camarones Con Arroz-שרימפס עם אורז, אורז עם שרימפס (Arroz con Camarones), ו Arroz Con Coco (אורז קוקוס קולומביאני) (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את השרימפס בקערת פלסטיק ומוסיפים 1 כף שמן זית, אבקת צ ' ילי ואבקת בצל ו ½ כפית מלח. להכניס למקרר במשך 15 דקות.
מחממים את השמן בסיר בינוני על חום בינוני.
מוסיפים את האורז, הסוכר, ½ כפית מלח ופלפל, מערבבים עד מצופה היטב.
מוסיפים את חלב הקוקוס. עלה דפנה ומביאים לרתיחה, במשך כ 5 דקות, להפחית את החום לנמוך ולהוסיף את השרימפס. מכסים ומבשלים 20 עד 25 דקות או עד שהאורז הוא רק רך והנוזל נספג.
הסר מהחום, להשליך את עלה המפרץ.
מוסיפים את הפטרוזיליה ונותנים לה לשבת במשך 5 דקות ומגישים חם.