אורזו עם פסטו ארטישוק ותירס בגריל
אורזו עם פסטו ארטישוק ותירס בגריל עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה משמש 6. המתכון הזה מכסה 29% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 863 קלוריות, 23 גרם חלבון, ו 53 גרם שומן. 23 אנשים מצאו שהמתכון הזה טעים ומשביע. גשו לסופר וקנו תירס אוזניים, עלי אורגנו, פסטה אורזו, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי לנצל את גרידת הלימון אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם עוגיות מרמלדה כתומות עם ציפוי גרידת תפוז כמו קינוח. זה יהיה להיט שלך הרביעי ביולי אירוע. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 35 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף מדהים של 91%. מתכונים דומים: סלט תירס ואורזו קלוי עם פסטו כוסברה, סלט פסטו סלמון—אורזו בגריל, ו הליבוט בגריל ועגבניות עם פסטו אורזו.
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
הביאו סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה על אש גבוהה.
מוסיפים את הפסטה ומבשלים עד שהם רכים אך עדיין יציבים לנגיסה, תוך ערבוב מדי פעם, 8 עד 10 דקות.
מסננים ומניחים בקערת הגשה גדולה.
מניחים מחבת גריל על אש בינונית-גבוהה או מחממים גריל גז או פחם.
מברישים את התירס בשמן בעזרת מברשת מאפה. צולים, הופכים לעיתים קרובות, עד שהתירס רך, כ -10 דקות. אפשר לתירס להתקרר מעט.
מוציאים את הגרעינים בסכין גדולה ומוסיפים לקערת ההגשה.
לפסטו: במעבד מזון שלבו 2 כוסות ארטישוק, שמן, אגוזי מלך, אורגנו, פטרוזיליה, מיץ לימון, שום, גרידת לימון, מלח ופלפל. מערבבים, מגרדים את דפנות הקערה, לפי הצורך, עד שהתערובת סמיכה וחלקה.
קוצצים את לבבות הארטישוק הנותרים של 1 כוס לחתיכות בגודל 3/4 אינץ ' ומוסיפים לקערת ההגשה.
מוסיפים את הפסטו, העגבניות והפרמזן. זורקים עד שכל החומרים מצופים.
מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם ומגישים.
הערת קוק: כדי לצלות את אגוזי המלך, חממו את התנור ל -350 מעלות צלזיוס.מסדרים את אגוזי המלך בשכבה אחת על תבנית עם נייר אפייה.
אופים עד קלוי קל, 8 עד 10 דקות. מגניב לחלוטין לפני השימוש.