אורצ'יט עם נקניק, שעועית ומסקרפונה
אורצ'יט עם נקניק, שעועית ומסקרפונה עשוי להיות מתכון טוב להרחבת רפרטואר המנות העיקריות שלך. מנה אחת מכילה 558 קלוריות, 24 גרם חלבון, ו 18 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 19% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 6. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. 85 אנשים הכינו את המתכון הזה ויעשו אותו שוב. אם יש לכם פלפל, פסטה אורצ'יט, שמן זית ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. כדי להשתמש במלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אפל מחזורי מתכון כמו קינוח. עם כפית ציון 74%, המנה הזו טובה. נסו אורצ'ייט עם נקניק, שעועית ומסקרפונה, אורצ'יט קישואים שמנת, ו אורצ'יט עם קייל ובייקון (מתכונים דומים).
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
הביאו סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה על אש גבוהה.
מוסיפים את הפסטה ומבשלים עד שהם רכים אך עדיין יציבים לנגיסה, תוך ערבוב מדי פעם, בערך 8 עד 10 דקות.
מסננים פסטה בהזמנת 1 כוס מנוזל הבישול.
במחבת גדולה וכבדה מחממים את שמן הזית על אש בינונית-גבוהה.
מוסיפים את הנקניקיות והבצל. בעזרת כף עץ מפרקים את הנקניקיה לחתיכות בגודל ביס כשהיא משחימה.
ממשיכים לבשל עד שהנקניקיה מזהיבה והבצל רך.
מוסיפים את השעועית ומבשלים אורגנו במשך 2 דקות נוספות.
מוסיפים את כוס נוזל בישול הפסטה ומערבבים, מגרדים את כל החלקים החומים מתחתית התבנית.
מוסיפים את גבינת המסקרפונה ומערבבים עד שהיא מומסת לרוטב קל.
מוסיפים את המלח, הפלפל והפסטה החמה. מערבבים עד לציפוי ומגישים.