אורקייטה קרבונרה עם נבטי בריסל חרוכים
אורקייטה קרבונרה עם כרוב ניצנים חרוכים עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה כ 19 גרם חלבון 36 גרם של שומן, וסך הכל 673 קלוריות. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם חמאה, אורקייטה , פלפל טחון גס, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. מתכונים דומים: אורקייטה קרבונרה עם כרוב ניצנים חרוך, אורקייטה עם כרוב ניצנים קלויים, ו אורקייטה עם כרוב ניצנים ואגוזי לוז.
הוראות
חום 1 כף שמן במחבת גדולה מעל חום גבוה. עבודה בקבוצות, להוסיף עלים כרוב ניצנים לבשל, לזרוק מדי פעם, עד חרוך כתמים ו פריך במכרז, על 5 דקות; להעביר צלחת ולהניח בצד. לחסל מחבת.
מבשלים פסטה בסיר גדול של מים מלוחים רותחים, ערבוב מדי פעם, עד אל דנטה (כ 5 דקות לפסטה טריה).
ניקוז, הזמנת 1 כוס פסטה בישול נוזלי.
בינתיים, חום שנותר 1 כף שמן באותו מחבת על חום בינוני.
הוסף guanciale ומבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד פריך מעט, על 4 דקות.
מוסיפים פלפל ומבשלים, ערבוב, עד ריחני, על 30 שניות. מיד להוסיף 1/2 כוס פסטה בישול נוזלי כדי לשמור על פסטה לשרוף; להפחית את החום נמוך בהדרגה להוסיף חמאה, מחבת מערבולת והוספת יותר פסטה בישול נוזלי לפי הצורך, עד צורות רוטב עבה, מבריק. (טעם כמו שאתה הולך ולעבור למים חמים פעם רוטב מתובל כראוי.)
מוסיפים פסטה למחבת וזורקים למעיל.
הוסף פקורינו; לזרוק לשלב.
הסר מהחום; לערבב חלמונים ביצה.
הוסף שמורות כרוב ניצנים עלים; לזרוק, הוספת פסטה בישול נוזלי (או מים חמים) לפי הצורך רוטב דק.
מגישים פסטה עם יותר פקורינו.