קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות15
מגזין

אורקייטה קרבונרה עם נבטי בריסל חרוכים

אורקייטה קרבונרה עם נבטי בריסל חרוכים
אורקייטה קרבונרה עם כרוב ניצנים חרוכים עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה כ 19 גרם חלבון 36 גרם של שומן, וסך הכל 673 קלוריות. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם חמאה, אורקייטה , פלפל טחון גס, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. מתכונים דומים: אורקייטה קרבונרה עם כרוב ניצנים חרוך, אורקייטה עם כרוב ניצנים קלויים, ו אורקייטה עם כרוב ניצנים ואגוזי לוז.

הוראות

1
חום 1 כף שמן במחבת גדולה מעל חום גבוה. עבודה בקבוצות, להוסיף עלים כרוב ניצנים לבשל, לזרוק מדי פעם, עד חרוך כתמים ו פריך במכרז, על 5 דקות; להעביר צלחת ולהניח בצד. לחסל מחבת.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
2
מבשלים פסטה בסיר גדול של מים מלוחים רותחים, ערבוב מדי פעם, עד אל דנטה (כ 5 דקות לפסטה טריה).
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
3
ניקוז, הזמנת 1 כוס פסטה בישול נוזלי.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
4
בינתיים, חום שנותר 1 כף שמן באותו מחבת על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
5
הוסף guanciale ומבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד פריך מעט, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
GuancialeGuanciale
6
מוסיפים פלפל ומבשלים, ערבוב, עד ריחני, על 30 שניות. מיד להוסיף 1/2 כוס פסטה בישול נוזלי כדי לשמור על פסטה לשרוף; להפחית את החום נמוך בהדרגה להוסיף חמאה, מחבת מערבולת והוספת יותר פסטה בישול נוזלי לפי הצורך, עד צורות רוטב עבה, מבריק. (טעם כמו שאתה הולך ולעבור למים חמים פעם רוטב מתובל כראוי.)
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
7
מוסיפים פסטה למחבת וזורקים למעיל.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
8
הוסף פקורינו; לזרוק לשלב.
מרכיבים שתצטרך
פקורינופקורינו
9
הסר מהחום; לערבב חלמונים ביצה.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
10
הוסף שמורות כרוב ניצנים עלים; לזרוק, הוספת פסטה בישול נוזלי (או מים חמים) לפי הצורך רוטב דק.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
11
מגישים פסטה עם יותר פקורינו.
מרכיבים שתצטרך
פקורינופקורינו
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

איטלקי עובד ממש טוב עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא Antinori Badian Passignano קיאנטי Classico Gran Selezione. יש לו 4.6 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 60 דולר.
Antinori Badia a Passignano Chianti Classico Gran Selezione
Antinori Badia a Passignano Chianti Classico Gran Selezione
בצבע אדום אודם עז, היין מציג ניחוחות הן של פירות והן את התחושות האופייניות של אלון, אשר מתמזגים בהרמוניה ומציעים גם הערות בלסמיות וגרפיט על האף. החיך עשיר, עם טאנינים גמישים ומאוזנים יחד עם הרעננות התוססת האופיינית לסנג ' ובזה. הסיום ואת טעם לוואי הם של התמדה בולטת לחזור על הערות של פירות יער הראשון הרגיש על האף.