אטריות אסיאתיות, טופו וירקות מוקפצים
צריך תוספת טבעונית? אטריות אסיאתיות, טופו, ירקות מוקפץ יכול להיות מתכון מצוין לנסות. מנה אחת מכילה עד 10 גרם חלבון 6 גרם של שומן, וסך הכל 216 קלוריות. מתאים ל-4 מנות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם יש לכם זנגביל, שמן צ'ילי, גזרוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו טופו אסייתי שומשום מוקפץ, אורז סיר אסיה מרק אטריות עם טופו, ו מרק אטריות אסיאתיות עם ירקות חורף וטופו (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים אטריות בקערה גדולה; מכסים במים חמים.
מערבבים את הפטריות ואת המים רותחים בקערה; לתת לעמוד במשך 20 דקות. מסננים דרך מסננת לתוך קערה, שמירה על נוזל פטריות.
מחממים שמן בוטנים בתנור wok או nonstick הולנדי על חום בינוני גבוה.
מוסיפים בצל, jalapeo, זנגביל ושום; מוקפץ 1 דקה.
מוסיפים פטריות, גזר ומלח; מוקפץ 2 דקות. מערבבים ב 1/4 כוס שמורות נוזל פטריות; לכסות ולבשל 3 דקות או עד גזר פריך במכרז ונוזל מתאדה.
להוסיף בוק צ ' וי; מוקפץ 1 דקה. מערבבים אטריות, נוזל פטריות שנותר, רוטב סויה, וטופו; לבשל במשך 2 דקות.
שלב 3 כפות מים עמילן תירס; לשפוך לתוך מחבת. מביאים לרתיחה; מבשלים 2 דקות או עד עבה מעט.