אטריות בסגנון הונג קונג עם עוף וירקות
אטריות בסגנון הונג קונג עם עוף וירקות עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 26 גרם חלבון 22 גרם של שומן, וסך הכל 601 קלוריות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-60 היו אומרים שזה פגע במקום. לכי לחנות וקחי עמילן תירס, רוטב סויה, ציר עוף ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -35 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 73%. נסו אטריות בסגנון הונג קונג עם עוף וירקות, הונג קונג סגנון Zha Jiang אטריות, ו ארוחת ערב הלילה: הונג קונג בסגנון פאן אטריות מטוגנות (מתכונים דומים).
הוראות
בשקית פלסטיק re-sealable להוסיף, 3 כפות רוטב סויה, זנגביל, שום, רסק שום צ ' ילי, 2 כפות קורנפלור ומערבבים ביסודיות, ולאחר מכן להוסיף עוף במרינדה במשך 1 שעה.
בסיר מניות בינוני להרתיח מים ומבשלים אטריות מיין צ ' או עד אל דנטה, להסיר ולהכות באמבט קרח, לנער יבש לזרוק עם 2 כפות שמן כדי לשמור על דבק.
במחבת טחון גדולה או ווק, מחממים 2 כפות שמן לכמעט נקודת עשן ומוסיפים עוף, מפרידים כל שלום בכניסה. מבשלים עד שחום מכל הצדדים.
באותו ווק, להוסיף 2 כפות שמן.
מחממים עד כמעט נקודת העשן, ואז מוסיפים את הבצל, פלפלים, גזר וסלרי.,
לטגן במשך 2 דקות ולאחר מכן להוסיף פטריות, אפונה נבטי שעועית. מבשלים 1 דקה, ולאחר מכן להוסיף עוף לטגן במשך 1 דקה, להוסיף הויסין, 3 כפות רוטב סויה ושמן שומשום, לזרוק ולהסיר.
מחממים מחבת ה-12 אינץ 'הלא-דביקה, מוסיפים 3 כפות שמן, מחממים כמעט עד לנקודת עשן ומוסיפים אטריות צ' או מיין קרות. מבשלים בצד אחד עד חום זהוב אור פריך. הפוך אטריות ועוד 2 כפות שמן ומבשלים בצד השני. כאשר נעשה, להסיר ולתת ניקוז על מגבות נייר, תוך החזקת חם.
מערבבים 2 כפות עמילן תירס ומניות עוף, ו deglaze ווק חם עם תערובת ולתת להפחית בשליש.
מניחים אטריות על מגש הגשה מעוטר, למעלה עם עוף וירקות מטוגנים, ויוצקים הפחתת עוף מעל.