אטריות השומשום האהובות עלי
אטריות השומשום האהובות עלי דורשות בערך 25 דקות מתחילתו ועד סופו. המתכון הזה מכסה 33% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה עיקרית זו כוללת 1190 קלוריות, 43 גרם חלבון, ו 26 גרם שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 1 מנות סועדים. גשו לסופר וקנו שום, דבש, רוטב צ'ילי תאילנדי, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב חמאת בוטנים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות שוקולד צ'יפס שיבולת שועל חמאת בוטנים כמו קינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא חלב וצמחוני דיאטה. 35 אנשים מצאו שהמתכון הזה טעים ומשביע. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף יוצא מן הכלל של 92%. מתכונים דומים: שומשום טונה ואבוקדו עם אטריות קישואים שומשום חריפות, דבש-טריאקי אצבעות עוף עם שומשום עם אטריות צלופן שומשום ואפונה הצמד, ו עוף שומשום אהוב.
הוראות
ממלאים סיר גדול במים מומלחים קלות ומביאים לרתיחה מתגלגלת על אש גבוהה. לאחר שהמים רותחים, מערבבים פנימה את הספגטי ומחזירים לרתיחה. מבשלים את הפסטה ללא כיסוי, תוך ערבוב מדי פעם, עד שהפסטה התבשלה, אך עדיין יציבה לנגיסה, בערך 12 דקות.
מסננים היטב במסננת שנקבעה בכיור.
ממיסים את חמאת הבוטנים בקערת זכוכית או קרמיקה גדולה חסינת מיקרוגל, 15 עד 20 שניות (תלוי במיקרוגל שלכם).
מקציפים את הדבש, התמרי ורוטב הצ 'ילי לחמאת הבוטנים, ואז מערבבים פנימה את שמן השומשום והג' ינג ' ר.
מערבבים פנימה את השום והבצל הירוק וזורקים עם הספגטי. למעלה עם שומשום.