קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות3
ציון בריאות55
מגזין

אטריות וונטון

אטריות וונטון
אטריות וונטון יכול להיות רק סינית מתכון שאתה מחפש. מתאים ל-3 מנות. במנה עיקרית זו יש 1103 קלוריות, 65 גרם חלבון ו 20 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %36 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-10 היו אומרים שזה פגע במקום. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. הוא מובא אליכם על ידי נורצייפס. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, אם יש לכם רוטב אוי, כפית יין, שרימפס, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular סופר של 83%. נסו אטריות וונטון, אטריות וונטון (Wantan Mee מלזי), ו אטריות אורז עם וונטון / רביולי סיני ברוטב פטריות (מתכונים דומים).

הוראות

1
יום לפני שאתה רוצה לעשות מרק wonton שלך, לקלף ולאכול שרימפס שלך. אם אתם רוצים שהחסילון שלכם ייראה שלם, אתם אוכלים אותו מבלי לחתוך אותו באמצעות קיסם שיניים שהוכנס לצד אחד של הווריד, כדי להוציא את הווריד. ברגע שזה מגיע לשיא, אתה אמור להיות מסוגל למשוך את הווריד עם האצבעות שלך.
מרכיבים שתצטרך
מרק וונטוןמרק וונטון
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
2
שימו את החסילונים הנקיים בקערה וכסו עם מספיק מים קרים כך שהשרימפס ישקע.
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
מוסיפים את אשלגן קרבונט ומערבבים. מכסים ומקררים בין לילה. כדי להפוך את המניה, להוסיף את קליפות שרימפס,פולק מיובש, מים, סוכר, מלח, ורוטב סויה לסיר. לקצץ את החלקים הירוקים של הבצל הירוק ולהוסיף אותם לסיר, שמירה על החלק הלבן עבור wontons.מביאים את התערובת לרתיחה על חום גבוה. לרפרף את כל קצף שעולה אל פני השטח. מנמיכים את החום כדי לשמור על רתיחה ממשיך להסיר כל קצף כפי שהוא מצטבר. מבשלים עד מרק הוא טעים מאוד 30-40 דקות. עבור wontons, לנקז ולשטוף את השרימפס עם מים. לייבש את החסילון, ולאחר מכן לחתוך על 3/4" של החלק העבה ביותר של כל שרימפס.
מרכיבים שתצטרך
כוס חזה הודו מבושל מגוררכוס חזה הודו מבושל מגורר
1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
4
מוסיפים את החלקים העבים לקערה.השתמש בסכין כדי לרכך את קצות הזנב של השרימפס למשחה עבה.
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
בשר טחוןבשר טחון
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
הוסף את זה לקערה קטנה נפרדת. דק לרכך את החלקים הלבנים של הבצל הירוק ולהוסיף 2 כפיות לחסילון טחון, שומר את השאר מאוחר יותר. בקערה עם שרימפס טחון, להוסיף 1 כפית של עמילן תפוחי אדמה 1 כפית יין Shaoxing, יחד עם רוטב צדפות, מיץ זנגביל, וקורטוב של פלפל לבן.
מרכיבים שתצטרך
עמילן תפוחי אדמהעמילן תפוחי אדמה
יין שאוקסינגיין שאוקסינג
מיץ ג ' ינג ' רמיץ ג ' ינג ' ר
רוטב צדפותרוטב צדפות
1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס
כוס חזה הודו מבושל מגוררכוס חזה הודו מבושל מגורר
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
בשר טחוןבשר טחון
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
מערבבים היטב אל combine.In הקערה עם חתיכות שרימפס עבה, להוסיף 1/2 כפית של עמילן תפוחי אדמה ו 1/2 כפית של יין Shaoxing, יחד עם הסוכר, מלח, וקורטוב של פלפל לבן.
מרכיבים שתצטרך
עמילן תפוחי אדמהעמילן תפוחי אדמה
יין שאוקסינגיין שאוקסינג
1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
7
מערבבים היטב לשלב.
8
תן לזה להתבשל במשך 20 דקות.הכינו קערת מים קטנה. כדי להפוך את wontons, לשים עטיפה אחת בכף היד השמאלית שלך (או יד ימין אם אתה שמאלי).
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
9
להוסיף על 1 כפית של מילוי שרימפס טחון.למעלה עם 1 חתיכה גדולה של שרימפס, רטוב שני קצוות של העטיפה לקפל בחצי באלכסון כדי להפוך משולש. לאטום את הפינה העליונה, ואז לעבוד בדרך שלך למטה, איטום הצדדים קערה לוודא שאין אוויר לכוד בתוך wonton שלך. חזור עד שנגמר לך shrimp.To סיים את המרק שלך, מרק דרך מסננת גדולה, לתוך כוס מדידה נוזלית, לחיצה על מוצקים כדי לחלץ כמה שיותר מרק ככל האפשר. אתה צריך בערך 3 כוסות של מרק. אם יש לך פחות, להוסיף מים כדי להפוך 3 כוסות. מסננים את זה דרך מסננת רשת עדינה מאוד (כגון מסננת תה) לתוך סיר נקי כדי להסיר כל חלקיקים עדינים. להתאים את המלח לפי הטעם. מביאים סיר גדול של מים לרתיחה, ומרתיחים wontons שלך בקבוצות במשך כ 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(להתאים לפי טעם אישי)(להתאים לפי טעם אישי)
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
תהתה
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ראש אווירסוכריות ראש אוויר
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
10
מעבירים לקערה רדודה עם כפית מחוררת וזורקים עם טיפת שמן שומשום כדי למנוע מהם להידבק. להרתיח את האטריות שלך על פי הוראות החבילה. אם אתה רוצה אותם אל דנטה, ייתכן שתרצה להפחית את זמן הבישול על ידי עד 30%. מחלקים את wontons בין 3-4 קערות, ולאחר מכן לחלק את האטריות באופן שווה. למעלה עם בצל ירוק שמור, ואז סוף סוף המרק שלנו על כל קערה של אטריות וונטון.
מרכיבים שתצטרך
קורצים שומשום לבןקורצים שומשום לבן
כוס חזה הודו מבושל מגוררכוס חזה הודו מבושל מגורר
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
(להתאים לפי טעם אישי)(להתאים לפי טעם אישי)
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
11
מגישים באופן מיידי.

יין מומלץ: Chenin Blanc, Gewurztraminer, ריזלינג

צ ' נין בלאן, גוורצטרמינר וריזלינג הם הבחירה הראשונה שלי לאסיאתים. היין הטוב ביותר לאוכל אסיאתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן - אבל אלה לבנים חומציים זוג עם מספר ארוחות מסורתיות, מתובל או לא. היין יבש Chenin Blanc קריק יבש, יין עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.
יין יבש צ ' נין בלאן, יין
יין יבש צ ' נין בלאן, יין
יין יפה זה הוא להפליא בציר עקבי לאחר בציר. אנו מקבלים פרי Chenin Blanc מעולה מחוות וילסון בקלרקסבורג, ומאפשר לנו לייצר יין אקספרסיבי, מגוון וטעים. בהתחלה מערבולת, ארומטיקה של אגס לבן, אננס ובננה באביב קדימה מהזכוכית. על החיך, היין מרענן עם טעמים של מנדרינה בשלה ואפרסקים. Mouthfeel הוא תוסס, אבל עשיר ויש לו creaminess עדין. 100% תסיסה נירוסטה מבטיחה את האוהדים אופי פירות טריים של יין זה למדו להעריך לאורך השנים. זהו סיפטר הקיץ המובהק והיין המושלם להשתלבות בצדפות טריות!