אטריות וונטון
אטריות וונטון יכול להיות רק סינית מתכון שאתה מחפש. מתאים ל-3 מנות. במנה עיקרית זו יש 1103 קלוריות, 65 גרם חלבון ו 20 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %36 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-10 היו אומרים שזה פגע במקום. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. הוא מובא אליכם על ידי נורצייפס. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, אם יש לכם רוטב אוי, כפית יין, שרימפס, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular סופר של 83%. נסו אטריות וונטון, אטריות וונטון (Wantan Mee מלזי), ו אטריות אורז עם וונטון / רביולי סיני ברוטב פטריות (מתכונים דומים).
הוראות
יום לפני שאתה רוצה לעשות מרק wonton שלך, לקלף ולאכול שרימפס שלך. אם אתם רוצים שהחסילון שלכם ייראה שלם, אתם אוכלים אותו מבלי לחתוך אותו באמצעות קיסם שיניים שהוכנס לצד אחד של הווריד, כדי להוציא את הווריד. ברגע שזה מגיע לשיא, אתה אמור להיות מסוגל למשוך את הווריד עם האצבעות שלך.
שימו את החסילונים הנקיים בקערה וכסו עם מספיק מים קרים כך שהשרימפס ישקע.
מוסיפים את אשלגן קרבונט ומערבבים. מכסים ומקררים בין לילה. כדי להפוך את המניה, להוסיף את קליפות שרימפס,פולק מיובש, מים, סוכר, מלח, ורוטב סויה לסיר. לקצץ את החלקים הירוקים של הבצל הירוק ולהוסיף אותם לסיר, שמירה על החלק הלבן עבור wontons.מביאים את התערובת לרתיחה על חום גבוה. לרפרף את כל קצף שעולה אל פני השטח. מנמיכים את החום כדי לשמור על רתיחה ממשיך להסיר כל קצף כפי שהוא מצטבר. מבשלים עד מרק הוא טעים מאוד 30-40 דקות. עבור wontons, לנקז ולשטוף את השרימפס עם מים. לייבש את החסילון, ולאחר מכן לחתוך על 3/4" של החלק העבה ביותר של כל שרימפס.
מוסיפים את החלקים העבים לקערה.השתמש בסכין כדי לרכך את קצות הזנב של השרימפס למשחה עבה.
הוסף את זה לקערה קטנה נפרדת. דק לרכך את החלקים הלבנים של הבצל הירוק ולהוסיף 2 כפיות לחסילון טחון, שומר את השאר מאוחר יותר. בקערה עם שרימפס טחון, להוסיף 1 כפית של עמילן תפוחי אדמה 1 כפית יין Shaoxing, יחד עם רוטב צדפות, מיץ זנגביל, וקורטוב של פלפל לבן.
מערבבים היטב אל combine.In הקערה עם חתיכות שרימפס עבה, להוסיף 1/2 כפית של עמילן תפוחי אדמה ו 1/2 כפית של יין Shaoxing, יחד עם הסוכר, מלח, וקורטוב של פלפל לבן.
תן לזה להתבשל במשך 20 דקות.הכינו קערת מים קטנה. כדי להפוך את wontons, לשים עטיפה אחת בכף היד השמאלית שלך (או יד ימין אם אתה שמאלי).
להוסיף על 1 כפית של מילוי שרימפס טחון.למעלה עם 1 חתיכה גדולה של שרימפס, רטוב שני קצוות של העטיפה לקפל בחצי באלכסון כדי להפוך משולש. לאטום את הפינה העליונה, ואז לעבוד בדרך שלך למטה, איטום הצדדים קערה לוודא שאין אוויר לכוד בתוך wonton שלך. חזור עד שנגמר לך shrimp.To סיים את המרק שלך, מרק דרך מסננת גדולה, לתוך כוס מדידה נוזלית, לחיצה על מוצקים כדי לחלץ כמה שיותר מרק ככל האפשר. אתה צריך בערך 3 כוסות של מרק. אם יש לך פחות, להוסיף מים כדי להפוך 3 כוסות. מסננים את זה דרך מסננת רשת עדינה מאוד (כגון מסננת תה) לתוך סיר נקי כדי להסיר כל חלקיקים עדינים. להתאים את המלח לפי הטעם. מביאים סיר גדול של מים לרתיחה, ומרתיחים wontons שלך בקבוצות במשך כ 2 דקות.
מעבירים לקערה רדודה עם כפית מחוררת וזורקים עם טיפת שמן שומשום כדי למנוע מהם להידבק. להרתיח את האטריות שלך על פי הוראות החבילה. אם אתה רוצה אותם אל דנטה, ייתכן שתרצה להפחית את זמן הבישול על ידי עד 30%. מחלקים את wontons בין 3-4 קערות, ולאחר מכן לחלק את האטריות באופן שווה. למעלה עם בצל ירוק שמור, ואז סוף סוף המרק שלנו על כל קערה של אטריות וונטון.
יין מומלץ: Chenin Blanc, Gewurztraminer, ריזלינג
צ ' נין בלאן, גוורצטרמינר וריזלינג הם הבחירה הראשונה שלי לאסיאתים. היין הטוב ביותר לאוכל אסיאתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן - אבל אלה לבנים חומציים זוג עם מספר ארוחות מסורתיות, מתובל או לא. היין יבש Chenin Blanc קריק יבש, יין עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.
![יין יבש צ ' נין בלאן, יין]()
יין יבש צ ' נין בלאן, יין
יין יפה זה הוא להפליא בציר עקבי לאחר בציר. אנו מקבלים פרי Chenin Blanc מעולה מחוות וילסון בקלרקסבורג, ומאפשר לנו לייצר יין אקספרסיבי, מגוון וטעים. בהתחלה מערבולת, ארומטיקה של אגס לבן, אננס ובננה באביב קדימה מהזכוכית. על החיך, היין מרענן עם טעמים של מנדרינה בשלה ואפרסקים. Mouthfeel הוא תוסס, אבל עשיר ויש לו creaminess עדין. 100% תסיסה נירוסטה מבטיחה את האוהדים אופי פירות טריים של יין זה למדו להעריך לאורך השנים. זהו סיפטר הקיץ המובהק והיין המושלם להשתלבות בצדפות טריות!