אטריות וקערת סלט רוטב בוטנים
אטריות ורוטב בוטנים סלט קערה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 367 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 11 גרם שומן. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. אם יש לך חמאת בוטנים, מים, חומץ אורז, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב רוטב סויה דל נתרן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה ספליט עוגה כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב טבעוני דיאט. נסו קערת תרד סובה עם רוטב בוטנים, קערת אטריות עם בירה-רוטב בוטנים, ו אסיה" בוטנים " רוטב אטריות קערה (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים לינגוויני לפי הוראות האריזה, מוסיפים ברוקולי, גזר ופלפל במהלך הרגע האחרון של הבישול; מנקזים פסטה וירקות. לשטוף עם מים קרים עד פסטה וירקות הם קרירים; לנקז
בקערה קטנה, בהדרגה להכות מים ושמן לתוך חמאת בוטנים עם חוט להקציף עד חלקה. הכה בחומץ, רוטב סויה, ג ' ינג ' ר ופלפל אדום טחון.
בקערה גדולה, מערבבים יחד תערובת פסטה, רוטב בוטנים, בצל וכוסברה עד מעורבב היטב.