אטריות חיטה עם רוטב אנשובי: ביגולי בסלסה
אטריות חיטה עם רוטב אנשובי: Bigoli en Salsan הוא pescatarian מנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 694 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 29 גרם שומן. 2 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. זה הוא מחיר סביר מתכון לאוהדים של אוכל מקסיקני. אם יש לכם אנשובי, בצל, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב קמח החיטה המלאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,שיבולת שועל ועוגיות צימוקים רום מתובל עם קמח מחיטה מלאה כקינוח. נסו אטריות חיטה עם רוטב אנשובי: ביגולי בסלסה, ביגולי עם בצל-רוטב אנשובי, ו Cavolfiore ב סלסה di acciughe (כרובית ברוטב אנשובי) (מתכונים דומים).
הוראות
להביא 6 ליטרים מים לרתיחה ולהוסיף 2 כפות מלח.
מניחים את האטריות במים רותחים, ולאפשר 8 עד 9 דקות לבשל. במחבת סאוט 12 עד 14 אינץ', מניחים את השמן, אנשובי ובצל מעל חום בינוני ומבשלים. מערבבים לעתים קרובות כדי לשבור את אנשובי עד הדבק נוצר, על 8 עד 10 דקות.
מסננים את הפסטה וזורקים למחבת.
מוסיפים את הפטרוזיליה, זורקים על חום גבוה 1 דקה ומניחים על צלחת.
כדי להפוך את הבצק: לעשות תל של הקמח במרכז קרש חיתוך עץ גדול. הפוך היטב באמצע הקמח ולהוסיף את הביצים ותערובת חלב. בעזרת מזלג, היכו יחד את תערובת הביצים והחלב והתחילו לשלב את הקמח החל מהשוליים הפנימיים של הבאר.
כשאתם מרחיבים את הבאר, תמשיכו לדחוף את הקמח למעלה כדי לשמור על צורת הבאר. אל תדאג כי בשלב הראשוני הזה נראה מבולגן. הבצק יתחבר כאשר חצי מהקמח משולב.
התחל ללוש את הבצק בשתי הידיים, באמצעות כפות הידיים. ברגע שיש לך מסה מלוכדת, להסיר את הבצק מן הלוח לגרד את כל שאריות חתיכות פריך. זרוק את החלקים האלה. מעט קמח הלוח ולהמשיך ללוש במשך 3 דקות נוספות. הבצק צריך להיות אלסטי וקצת דביק. המשך ללוש עוד 3 דקות, לזכור לאבק את הלוח שלך בעת הצורך. לעטוף את הבצק בפלסטיק ולאפשר לנוח במשך 30 דקות בטמפרטורת החדר.
כדי לעצב את Bigoli: ללוש בצק עד חלקה ומתוח, ולתת לנוח 20 דקות. הערה: אין לדלג על חלק הלישה או מנוחה של מתכון זה. הם חיוניים לפסטה קלה.
חותכים את הבצק ל 6 חתיכות, ולהפעיל כל חתיכה דרך מטחנת בשר להגדיר לגודל ההבלטה הקטן ביותר. כאשר הפסטה יוצאת, לחתוך אותו לחתיכות 12 אינץ ' ומיד אבק עם קמח.
לפרוס על גיליון עוגיות מאובק עם קמח תירס, להיות זהיר כדי לשמור על הגדילים נפרדים. לסיים את כל 6 חתיכות באותו אופן.