אטריות טריאקי פטריות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל אטריות טריאקי פטריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם יש 570 קלוריות, 25 גרם חלבון ו 11 גרם של שומן למנה. מתכון זה אופייני למטבח היפני. אם יש לכם שמן בישול בטמפרטורה גבוהה, פטריות שיטאקה, זנגביל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 25 דקות. נסו אטריות טריאקי, טריאקי עוף ואטריות, ו אטריות טריאקי בקר (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים סיר גדול של מים לרתיחה, מלח אותו, מוסיפים את הפסטה ומבשלים אל דנטה.
אחרי שאתה טיפה את הפסטה במים, לחמם את השמן על חום גבוה במחבת. כאשר השמן מעשן, מוסיפים את הפטריות חום 3 עד 4 דקות. מתבלים עם פלפל, ולאחר מכן מוסיפים את הג ' ינג ' ר, שום, אדממה בצל ירוק. מערבבים ומטגנים 2 דקות יותר.
מסננים את הפסטה, לזרוק עם הירקות ואת השמלה עם טריאקי, לפי הטעם.