אטריות מוקפצות בסגנון מלזי פיקנטי
חריף מלזי-סגנון מוקפץ אטריות דורש סביב 45 דקות מתחילתו ועד סופו. מתכון זה משמש 6. צופה הדמות שלך? זה מתכון ללא חלב צמחוני יש 398 קלוריות, 16 גרם חלבון, ו 10 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה 14% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. לכו לחנות ואספו רוטב סויה, אטריות ביצים של לו מיין, טופו יציב במיוחד, ועוד מספר מצרכים להכין אותו היום. כדי להשתמש במיץ ליים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת אוכל מלאך ליים עם זיגוג ליים ופיסטוקים כמו קינוח. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. עם כפית ציון 42%, המנה הזו די טובה. מתכונים דומים: אטריות מוקפצות בסגנון מלזי פיקנטי, שרימפס כורכום מוקפץ בסגנון מלזי, ו אטריות אודון מוקפצות בסגנון קוריאני עם עוף וירקות.
הוראות
מרפדים צלחת בשכבה משולשת של מגבות נייר; למעלה עם טופו.
מניחים שכבה משולשת של מגבות נייר על גבי טופו; למעלה עם צלחת נוספת.
חותכים טופו לקוביות בגודל 1/2 אינץ'.
מבשלים אטריות במחבת גדולה של מים רותחים 3 דקות או עד שהם מוכנים; מסננים במסננת מעל קערה, שומרים 1 כוס נוזל בישול. נגב מחבת עם מגבות נייר.
מחממים שמן במחבת על אש בינונית.
מוסיפים שום למחבת; מבשלים 30 שניות, תוך ערבוב מתמיד.
מוסיפים מלח ובוק צ ' וי; מבשלים 30 שניות תוך ערבוב תדיר. מערבבים פנימה 1/2 כוס נוזל בישול שמור; מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש ומבשלים 4 דקות.
שלב סוכר ושאר החומרים, תוך ערבוב עד לאיחוד.
להוסיף אטריות, שנותר 1/2 כוס בישול נוזלי, וסוכר תערובת למחבת; לזרוק כדי לשלב. מבשלים 30 שניות או עד מחומם היטב, לזרוק את המעיל.