אם יש לכם תחת, פלפל חריף, עלי שימסו ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. הכנת המנה לוקחת כ 35 דקות. נסו מערבבים חזיר מטוגן עם בוק צ'וי ואטריות, אטריות מוקפצות עם חזיר צלוי, ו מערבבים אטריות מטוגנות עם חזיר וירקות ברנדי (מתכונים דומים).
הוראות
1
בקערה קטנה, לשלב את המניה, רוטב סויה, חרדל, חומץ, שמן שומשום ושמן צ ' ילי.
מרכיבים שתצטרך
2
בסיר גדול של מים רותחים, blanch את הגזר במשך 1 דקה. באמצעות כף מחוררת, להעביר את הגזר לצלחת.
מרכיבים שתצטרך
3
מוסיפים את האטריות לסיר ומבשלים, ערבוב, עד שהם אל דנטה, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4
מסננים את האטריות ומחזירים אותם לסיר. ממלאים את הסיר במים קרים ומנפנפים את האטריות כדי לקרר אותם.
מרכיבים שתצטרך
5
ניקוז וחזור.
6
להעביר את האטריות מקורר למסננת ולהרים אותם מדי פעם עם האצבעות שלך כדי לעזור לייבש אותם.
מרכיבים שתצטרך
7
בינתיים, במחבת גדולה ועמוקה, מחממים את שמן הירקות עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
8
מוסיפים את פרוסות החזיר בשכבה אחת, מתבלים במלח ופלפל ומבשלים על אש גבוהה, ללא ערבוב, עד השחמה על הקרקעית, כ 2 דקות. מערבבים כמה פעמים, ולאחר מכן להוסיף את זנגביל ומערבבים על חום גבוה בינוני עד ריחני, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
9
מוסיפים את פלפל הגזר ואת הקפיץ ומטגנים במשך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
10
מוסיפים את האטריות למחבת וזורקים עד לשלב טוב.
מרכיבים שתצטרך
11
מוסיפים את תערובת רוטב הסויה, shiso, בצל ירוק נבטים שעועית לזרוק עד מחומם דרך.