קושיקשה
מוכן ב35 דק.
מנות6
ציון בריאות17
מגזין

אטריות מוקפצות ובשר חזיר

אטריות מוקפצות ובשר חזיר
אם יש לכם תחת, פלפל חריף, עלי שימסו ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. הכנת המנה לוקחת כ 35 דקות. נסו מערבבים חזיר מטוגן עם בוק צ'וי ואטריות, אטריות מוקפצות עם חזיר צלוי, ו מערבבים אטריות מטוגנות עם חזיר וירקות ברנדי (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה קטנה, לשלב את המניה, רוטב סויה, חרדל, חומץ, שמן שומשום ושמן צ ' ילי.
מרכיבים שתצטרך
2
בסיר גדול של מים רותחים, blanch את הגזר במשך 1 דקה. באמצעות כף מחוררת, להעביר את הגזר לצלחת.
מרכיבים שתצטרך
3
מוסיפים את האטריות לסיר ומבשלים, ערבוב, עד שהם אל דנטה, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4
מסננים את האטריות ומחזירים אותם לסיר. ממלאים את הסיר במים קרים ומנפנפים את האטריות כדי לקרר אותם.
מרכיבים שתצטרך
5
ניקוז וחזור.
6
להעביר את האטריות מקורר למסננת ולהרים אותם מדי פעם עם האצבעות שלך כדי לעזור לייבש אותם.
מרכיבים שתצטרך
7
בינתיים, במחבת גדולה ועמוקה, מחממים את שמן הירקות עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
8
מוסיפים את פרוסות החזיר בשכבה אחת, מתבלים במלח ופלפל ומבשלים על אש גבוהה, ללא ערבוב, עד השחמה על הקרקעית, כ 2 דקות. מערבבים כמה פעמים, ולאחר מכן להוסיף את זנגביל ומערבבים על חום גבוה בינוני עד ריחני, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
9
מוסיפים את פלפל הגזר ואת הקפיץ ומטגנים במשך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
10
מוסיפים את האטריות למחבת וזורקים עד לשלב טוב.
מרכיבים שתצטרך
11
מוסיפים את תערובת רוטב הסויה, shiso, בצל ירוק נבטים שעועית לזרוק עד מחומם דרך.
מרכיבים שתצטרך
12
מעבירים לקערה גדולה ורדודה ומגישים.