אטריות מוקפצות ובשר חזיר
אם יש לכם תחת, פלפל חריף, עלי שימסו ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. הכנת המנה לוקחת כ 35 דקות. נסו מערבבים חזיר מטוגן עם בוק צ'וי ואטריות, אטריות מוקפצות עם חזיר צלוי, ו מערבבים אטריות מטוגנות עם חזיר וירקות ברנדי (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה קטנה, לשלב את המניה, רוטב סויה, חרדל, חומץ, שמן שומשום ושמן צ ' ילי.
בסיר גדול של מים רותחים, blanch את הגזר במשך 1 דקה. באמצעות כף מחוררת, להעביר את הגזר לצלחת.
מוסיפים את האטריות לסיר ומבשלים, ערבוב, עד שהם אל דנטה, על 5 דקות.
מסננים את האטריות ומחזירים אותם לסיר. ממלאים את הסיר במים קרים ומנפנפים את האטריות כדי לקרר אותם.
להעביר את האטריות מקורר למסננת ולהרים אותם מדי פעם עם האצבעות שלך כדי לעזור לייבש אותם.
בינתיים, במחבת גדולה ועמוקה, מחממים את שמן הירקות עד מנצנץ.
מוסיפים את פרוסות החזיר בשכבה אחת, מתבלים במלח ופלפל ומבשלים על אש גבוהה, ללא ערבוב, עד השחמה על הקרקעית, כ 2 דקות. מערבבים כמה פעמים, ולאחר מכן להוסיף את זנגביל ומערבבים על חום גבוה בינוני עד ריחני, על 2 דקות.
מוסיפים את פלפל הגזר ואת הקפיץ ומטגנים במשך 1 דקה.
מוסיפים את האטריות למחבת וזורקים עד לשלב טוב.
מוסיפים את תערובת רוטב הסויה, shiso, בצל ירוק נבטים שעועית לזרוק עד מחומם דרך.
מעבירים לקערה גדולה ורדודה ומגישים.