אטריות מלפפון
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל אטריות מלפפון. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 80 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 6 גרם שומן. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-76 היו אומרים שזה פגע במקום. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ידידותי למפת מזון וצמחוני דיאט. גשו לסופר וקנו פלפל, מלפפונים, חמאה ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו שרימפס במרינדה עם אטריות מלפפון, אטריות מלפפון בצל ירוק, ו אטריות אסייתיות קרות עם מלפפון (מתכונים דומים).
הוראות
התאם את הלהב של פורס להגדרה עבה 1/8 אינץ'. באמצעות פורס, לחתוך כל מלפפון לאורך לרצועות ג 'וליאן ארוכות 1/8 אינץ' עבה, חיתוך עד שתגיע לליבה, ולאחר מכן לסובב מלפפון רבע סיבוב ולהמשיך לחתוך ולהסתובב עד שמאלה עם ליבה בלבד. מלפפון בלאנש "אטריות" בסיר 4 ליטר של מים מלוחים רותחים 1 דקה, ולאחר מכן לנקז במסננת. לטבול מסננת עם מלפפונים בקערה גדולה של קרח ומים קרים כדי להפסיק לבשל, על 2 דקות.
מלפפונים מסננים, ולאחר מכן להעביר מגבת מטבח נקייה מלפפונים טפיחה יבש.
מחממים חמאה במחבת כבדה של 10 אינץ ' מעל חום מתון עד שהקצף שוכך, ואז מבשלים מלפפונים, מנטה, מלח, פלפל, גרידה ומיץ לימון, משליכים למעיל, עד שרק מחומם דרך, בערך 1 דקה.