אטריות סובה עם Chard–מיסו שוויצרי פסטו
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל אטריות סובה עם Chard–Miso שוויצרי פסטו. מנה אחת מכילה 378 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 5 גר' של שומן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו מלח כשר, גזר, שיני שום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב חומץ האורז אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת ספל קטיפה אדומה כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב טבעוני דיאט. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו אטריות סובה עם מרק מיסו, צדפות מזוגגות במיסו עם אטריות סובה, ו אטריות סובה עם טופו מזוגג מיסו וירקות (מתכונים דומים).
הוראות
מביאים סיר גדול של מים מלוחים בכבדות לרתיחה על חום גבוה. בינתיים, לקצץ את הקצוות מן הגבעולים סלק להשליך.
חותכים את הגבעולים בבסיס העלים וחותכים לרוחב לחתיכות 1/4 אינץ'.
מניחים בקערה קטנה ומניחים בצד. מחסנית את העלים ואת קוצצים גס; להפריש.
מוסיפים את העלים השרים ושום למים הרותחים, מערבבים לשלב, ו blanch עד העלים הם רק נבולים ומכרז, על 2 דקות. באמצעות כף מחוררת, להעביר את העלים ואת השום למעבד מזון מצויד מצורף להב (זה בסדר אם חלק מהמים blanching נכנס למעבד המזון). שמור את הסיר והמים.
מוסיפים את הדבק והחומץ למעבד המזון ומתבלים בפלפל. תהליך עד צורות הדבק חלקה, עצירה וגירוד את הצדדים של הקערה לפי הצורך, על 2 דקות בסך הכל. תשאיר את הפסטו בצ ' ארד במעבד המזון.להחזיר את המים בסיר לרתיחה על חום גבוה.
מוסיפים את האטריות סובה, מערבבים כדי להפריד ביניהם, ומבשלים לפי הוראות החבילה או עד אל דנטה.
מסננים את האטריות במסננת ושוטפים מתחת למים קרים עד לקרר. עם האטריות עדיין במסננת, טפטוף עם 1 כפית שמן לזרוק מעיל; להפריש.יבש את הסיר, להוסיף את הנותרים 1 כף שמן, וחום על חום בינוני עד מנצנץ.
מוסיפים את גבעולי השמור וגזר, מתבלים במלח ופלפל, ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד פריך במכרז, כ 3 דקות.
מוסיף את האטריות soba שמורות ו chard pesto לסיר ולזרוק לשלב באופן שווה מעיל הכל עם פסטו. טעם ועונה עם מלח ופלפל לפי הצורך.
מעבירים לקערה הגשה ומקשטים עם אצות, אם משתמשים.
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.