אטריות צלופן עם ירקות
אטריות צלופן עם ירקות עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 359 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 28 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לך לחנות ותביא סוכר, גזר, אטריות שעועית מונג, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. מתכונים דומים: אטריות צלופן קארי תאילנדיות, אטריות צלופן עם חזיר ובזיליקום תאילנדי, ו סלט עוף אסייתי עם אטריות צלופן.
הוראות
משרים את האטריות ב 6 כוסות מים במשך חצי שעה.
משרים את הפטריות הסיניות ב 1 כוס מים חמים במשך 20 דקות. כאשר הם התרככו, לחתוך את הגבעולים קשים לחתוך את הכובעים בסדר.
זרוק את התרד לתוך 10 כוסות מים רותחים. להרתיח במהירות במשך 2 דקות.
ניקוז. לרוץ מתחת למים קרים. לסחוט כמה שיותר לחות ככל האפשר.
לקלף את הגזר, לחתוך ל 3 חלקים ולאחר מכן לרצועות ג ' וליאן בסדר.לקצץ את הקצוות קישואים לחתוך לרצועות דק julienne.
לנגב את הפטריות הטריות ולשבור את הגבעולים שלהם.
חותכים את הכובעים לפרוסות עדינות מאוד.
חותכים את החלק הלא מגניב של הגבעולים לחתיכות matchstick.
חותכים וזורקים את החלק המתולתל, הרך של עלי הכרוב. שמור רק את הליבה בצורת V של העלים.
חותכים את זה לרצועות julienne.
חותכים את הבצל הירוק לסעיפים 2 אינץ'. רבע את הקטע עם הנורה לאורך.
מערבבים את הפטריות הסיניות, תרד, גזר, קישואים, פטריות, כרוב, בצל ירוק בקערה.
מערבבים היטב, מפרידים את כל עלי התרד.
מחממים את שמן הירקות ואת שמן השומשום בווק או במחבת סאוט 10 אינץ ' מעל להבה בינונית גבוהה.
כאשר חם, לשים את השום. מערבבים ומטגנים במשך 10 שניות.
מוסיף את כל הירקות בקערה. מערבבים ומטגנים במשך 3 עד 4 דקות או עד שהירקות רכים-פריך.
מוסיפים את האטריות מנוקזות, רוטב סויה, סוכר ומלח. מערבבים היטב, הפצת האטריות באופן שווה, ומבשלים 2 עד 3 דקות.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;