אטריות קרות יפניות
אטריות קרות יפניות נטול גלוטן,, חלב חינם, ו ומספק כ 6 מנות. מנה אחת מכילה 52 קלוריות, 3 גרם של חלבון ו1 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך סוכר, מירין, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. רק מעטים מאוד אהבו את המנה היפנית הזאת. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך מצטיין spoonacular ציון של 11%. מתכונים דומים: אטריות קרות יפניות, אטריות יפניות עם שרימפס, ו קערה גדולה של בשר ואטריות יפניות.
הוראות
מחממים את כל מרכיבי הרוטב בסיר קטן על אש נמוכה, ערבוב, עד שהסוכר מומס. רוטב מגניב, ואז להירגע, מכוסה, עד קר, על 1 שעה.
להביא 2 1/2 ליטרים מים לרתיחה מתגלגלת בסיר 4 ליטר על חום גבוה בינוני.
הוסף אטריות ו 1 כוס יותר מים. כאשר המים חוזרים לרתיחה, מוסיפים 1 כוס מים קרים ומביאים לרתיחה. אטריות מבשלות עד רך מעט שקוף, על 2 דקות. מבחן אטריות עבור doneness על ידי טבילה 1 גדיל במים קרים ודגימה. אם אטריות אינן מכרז, להוסיף 1 כוס יותר מים ולהחזיר מים לרתיחה.
מסננים אטריות במסננת ולשטוף היטב מתחת למים קרים.
מחלקים אטריות בין 6 קערות מלאות קרח ומים קרים. מחלקים רוטב טבילה בין 6 קערות קטנות ומגישים עם ליווי לטעם אותו, ולאחר מכן לטבול כל מלוא הפה של אטריות ברוטב.