קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 10 דק.
מנות4
ציון בריאות97
מגזין

אטריות רחבות עם מתנות מהעוף: Pappardelle alle Regaglie

אטריות רחבות עם מתנות מהעוף: Pappardelle alle Regaglie
אטריות רחבות עם מתנות מהעוף: פפרדלה אל רגלי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %78 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 149 גרם חלבון 96 גרם של שומן, וסך הכל 3175 קלוריות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך פנצ'טה, פלפל, פרמג' יאנו-רג'יאנו, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. וזה נהדר. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : Pappardelle Alle Vongole, אטריות רחבות סיניות עם חזיר ברביקיו ופטריות מיובשות, ו פה גדול! בורגר מועדון עוף.

הוראות

1
מערבבים את חתיכות הפטריות לתוך קערה של מים קרים, לתת לחלקיקים להתיישב, ולהרים את הפטריות. חזור עם מים מתוקים עד שאין סימן של חצץ או פסולת. משרים את הפטריות שטופות במים החמים בעוד הבשר משחים. קו מסננת קטנה עם מגבת נייר כדי לסנן את הנוזל.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מחממים את השמן בסיר 6 ליטר כבד על אש בינונית נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
3
מוסיף את הפנצ ' טה ובצל, גזר וסלרי. מערבבים אותם מדי פעם כפי שהם מבשלים, כ 8 דקות, או עד הבצל רך וברור. העלאת החום בינוני גבוה, לטגן את הירקות עוד 5 דקות, או עד שהם מתחילים צבע. להפוך את החום עד בינוני, ולהוסיף את הלבבות, קורקבנים וכבד. מבשלים אותם לאט מאוד, לוקח 15 עד 20 דקות. השתמש מרית עץ כדי לגרוף מתחת לבשר ולהפוך אותו, שמירה על זה מלהידבק.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה
גב שומן חזירגב שומן חזיר
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
כבדכבד
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
4
הרם את הפטריות מתוך הנוזל שלהם, שומר את הנוזל. מערבבים את הפטריות, פטרוזיליה, שום, עלה דפנה ומרווה לתוך הסיר.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
גב שומן חזירגב שומן חזיר
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
5
לטגן 2 עד 3 דקות מעל חום בינוני-נמוך. מסננים את נוזל הפטריות לתוך הסיר. לבשל עד הנוזל התאדה. ערבבו את היין ואת רסק העגבניות. מערבבים במלאי ועגבניות. מביאים לרתיחה, ולאחר מכן להנמיך את החום בינוני. מבשלים 1 שעה, או עד הקורקבן רך והרוטב עבה אבל לא יבש.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
6
הוסף מים או מלאי נוסף במידת הצורך. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
7
תן לרוטב להתקרר קצת מחוץ לחום, ואז לרפרף את השומן. כאשר מוכן לאכול. להביא את הרוטב לרתיחה, ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
8
מביאים 6 ליטרים של מים לרתיחה ומוסיפים 2 כפות מלח. זרוק את pappardelle במים רותחים ומבשלים 2 דקות, עד רך עדיין מאוד מוצק.
מרכיבים שתצטרך
PappardellePappardelle
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
9
מסננים את הפסטה וזורקים למחבת עם הרוטב. לזרוק על חום בינוני עד לבוש כראוי לשרת עם Parmigiano נגמר.
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
10
בסיר גדול וכבד, מחממים את השמן מעל חום גבוה עד לעישון.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
11
מוסיף את כל חלקי העוף וחום בכל רחבי, ערבוב כדי למנוע שריפה.
מרכיבים שתצטרך
קונכיות קנלוניקונכיות קנלוני
12
הסר את העוף ושמורה.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
13
מוסיפים את הגזר, הבצל והסלרי לסיר ומבשלים עד רך משחימים. החזירו את העוף לסיר והוסיפו 3 ליטרים של מים, רסק העגבניות, הפלפל והפטרוזיליה. מערבבים עם כף עץ כדי לנתק את חתיכות העוף והירקות השחומים מתחתית המחבת. מביאים כמעט לרתיחה, ואז להפחית את החום ומבשלים על רתיחה נמוכה עד מופחת בחצי, על 2 שעות, מדי פעם ברפרוף עודף שומן.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
צרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימיןצרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימין
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
גב שומן חזירגב שומן חזיר
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
גב שומן חזירגב שומן חזיר
14
הסר מחום, מתח, ולחץ על המוצקים עם החלק התחתון של מצקת כדי לחלץ את כל הנוזלים. מערבבים את המניה כדי להקל על הקירור ולהניח בצד. מקררים מלאי במיכלים קטנים עד שבוע או להקפיא עד חודש.
מרכיבים שתצטרך
קפה מבושל חזק וחםקפה מבושל חזק וחם
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
מצקתמצקת

מרכיבים

1שלם לציפוי חזירשלם לציפוי חזיר12 כפיות אבקת שוםפלפל שחורפלפל שחור2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרעגבניות משומרות מנוקזות, מרוסקותעגבניות משומרות מנוקזות, מרוסקות1קטןגזר, קצוץ דקגזר, קצוץ דק3גזר, קצוץ גסגזר, קצוץ גס1גבעול קטןסלרי, קצוץ דקסלרי, קצוץ דק4(מקיט, היקורי או אלמון)סלרי, קצוץ גססלרי, קצוץ גס2קילוגרםכנפי עוף, גב ועצמותכנפי עוף, גב ועצמות591 לב מפאלדי טרי אם אפשרפטריות פורצ'יני מיובשות מתפוררותפטריות פורצ'יני מיובשות מתפוררות3551 לב מפאלדי טרי אם אפשריין לבן יבשיין לבן יבש4קרום פאי פירורים (קיבלר)קרום פאי פירורים (קיבלר)4בצל צהוב בינוני, קצוץקמחקמח2largesעלי מרווה טרייםעלי מרווה טריים1ציפורן גדולהשום, מרוסקשום, מרוסק1חתיכות טופי הית' ברשמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'שמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה43 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'שמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה1כף. חומץ ביין אדוםבצל, קצוץ דקבצל, קצוץ דק2בצל, קצוץ גסבצל, קצוץ גס57דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.פנצ'טה רזה, קצוץ דקפנצ'טה רזה, קצוץ דק4שרימפס וורידיםפרמזן-רג'יאנו, לקישוטפרמזן-רג'יאנו, לקישוט1קבוצותפטרוזיליה איטלקית, קצוץ דק להניב 1/8 כוספטרוזיליה איטלקית, קצוץ דק להניב 1/8 כוס1חבורהגבעולי פטרוזיליהגבעולי פטרוזיליה4שרימפס וורידיםמלח ופלפלמלח ופלפל23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'רסק עגבניות איכותי ביותררסק עגבניות איכותי ביותר23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה907דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.לבבות עוף או הודו, קורקבנים וכבדים, גזוז של רקמה קשה לחתוך לקוביות 1/4 אינץלבבות עוף או הודו, קורקבנים וכבדים, גזוז של רקמה קשה לחתוך לקוביות 1/4 אינץ2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרמים חמיםמים חמים