אטריות רחבות עם מתנות מהעוף: Pappardelle alle Regaglie
אטריות רחבות עם מתנות מהעוף: פפרדלה אל רגלי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %78 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 149 גרם חלבון 96 גרם של שומן, וסך הכל 3175 קלוריות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך פנצ'טה, פלפל, פרמג' יאנו-רג'יאנו, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. וזה נהדר. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : Pappardelle Alle Vongole, אטריות רחבות סיניות עם חזיר ברביקיו ופטריות מיובשות, ו פה גדול! בורגר מועדון עוף.
הוראות
1
מערבבים את חתיכות הפטריות לתוך קערה של מים קרים, לתת לחלקיקים להתיישב, ולהרים את הפטריות. חזור עם מים מתוקים עד שאין סימן של חצץ או פסולת. משרים את הפטריות שטופות במים החמים בעוד הבשר משחים. קו מסננת קטנה עם מגבת נייר כדי לסנן את הנוזל.
מחממים את השמן בסיר 6 ליטר כבד על אש בינונית נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזיר
3
מוסיף את הפנצ ' טה ובצל, גזר וסלרי. מערבבים אותם מדי פעם כפי שהם מבשלים, כ 8 דקות, או עד הבצל רך וברור. העלאת החום בינוני גבוה, לטגן את הירקות עוד 5 דקות, או עד שהם מתחילים צבע. להפוך את החום עד בינוני, ולהוסיף את הלבבות, קורקבנים וכבד. מבשלים אותם לאט מאוד, לוקח 15 עד 20 דקות. השתמש מרית עץ כדי לגרוף מתחת לבשר ולהפוך אותו, שמירה על זה מלהידבק.
הרם את הפטריות מתוך הנוזל שלהם, שומר את הנוזל. מערבבים את הפטריות, פטרוזיליה, שום, עלה דפנה ומרווה לתוך הסיר.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
גב שומן חזיר
1/4 כוס שומן חזיר
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
1/2 ענף רוזמרין
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזיר
5
לטגן 2 עד 3 דקות מעל חום בינוני-נמוך. מסננים את נוזל הפטריות לתוך הסיר. לבשל עד הנוזל התאדה. ערבבו את היין ואת רסק העגבניות. מערבבים במלאי ועגבניות. מביאים לרתיחה, ולאחר מכן להנמיך את החום בינוני. מבשלים 1 שעה, או עד הקורקבן רך והרוטב עבה אבל לא יבש.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
עצם הודו וצוואר הודו
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזיר
6
הוסף מים או מלאי נוסף במידת הצורך. מתבלים במלח ופלפל.
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
9
מסננים את הפסטה וזורקים למחבת עם הרוטב. לזרוק על חום בינוני עד לבוש כראוי לשרת עם Parmigiano נגמר.
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano Reggiano
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
עצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
10
בסיר גדול וכבד, מחממים את השמן מעל חום גבוה עד לעישון.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
11
מוסיף את כל חלקי העוף וחום בכל רחבי, ערבוב כדי למנוע שריפה.
מרכיבים שתצטרך
קונכיות קנלוני
12
הסר את העוף ושמורה.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
13
מוסיפים את הגזר, הבצל והסלרי לסיר ומבשלים עד רך משחימים. החזירו את העוף לסיר והוסיפו 3 ליטרים של מים, רסק העגבניות, הפלפל והפטרוזיליה. מערבבים עם כף עץ כדי לנתק את חתיכות העוף והירקות השחומים מתחתית המחבת. מביאים כמעט לרתיחה, ואז להפחית את החום ומבשלים על רתיחה נמוכה עד מופחת בחצי, על 2 שעות, מדי פעם ברפרוף עודף שומן.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
צרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימין
הסר מחום, מתח, ולחץ על המוצקים עם החלק התחתון של מצקת כדי לחלץ את כל הנוזלים. מערבבים את המניה כדי להקל על הקירור ולהניח בצד. מקררים מלאי במיכלים קטנים עד שבוע או להקפיא עד חודש.