קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 10 דק.
מנות4
ציון בריאות97
מגזין

אטריות רחבות עם מתנות מהעוף: Pappardelle alle Regaglie

אטריות רחבות עם מתנות מהעוף: Pappardelle alle Regaglie
אטריות רחבות עם מתנות מהעוף: פפרדלה אל רגלי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %78 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 149 גרם חלבון 96 גרם של שומן, וסך הכל 3175 קלוריות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך פנצ'טה, פלפל, פרמג' יאנו-רג'יאנו, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. וזה נהדר. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : Pappardelle Alle Vongole, אטריות רחבות סיניות עם חזיר ברביקיו ופטריות מיובשות, ו פה גדול! בורגר מועדון עוף.

הוראות

1
מערבבים את חתיכות הפטריות לתוך קערה של מים קרים, לתת לחלקיקים להתיישב, ולהרים את הפטריות. חזור עם מים מתוקים עד שאין סימן של חצץ או פסולת. משרים את הפטריות שטופות במים החמים בעוד הבשר משחים. קו מסננת קטנה עם מגבת נייר כדי לסנן את הנוזל.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דקחזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
2
מחממים את השמן בסיר 6 ליטר כבד על אש בינונית נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
3
מוסיף את הפנצ ' טה ובצל, גזר וסלרי. מערבבים אותם מדי פעם כפי שהם מבשלים, כ 8 דקות, או עד הבצל רך וברור. העלאת החום בינוני גבוה, לטגן את הירקות עוד 5 דקות, או עד שהם מתחילים צבע. להפוך את החום עד בינוני, ולהוסיף את הלבבות, קורקבנים וכבד. מבשלים אותם לאט מאוד, לוקח 15 עד 20 דקות. השתמש מרית עץ כדי לגרוף מתחת לבשר ולהפוך אותו, שמירה על זה מלהידבק.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
2 בצלים אדומים קצוצים2 בצלים אדומים קצוצים
קוט דו רון או יין אדום יבש אחרקוט דו רון או יין אדום יבש אחר
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
כבדכבד
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
4
הרם את הפטריות מתוך הנוזל שלהם, שומר את הנוזל. מערבבים את הפטריות, פטרוזיליה, שום, עלה דפנה ומרווה לתוך הסיר.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
5
לטגן 2 עד 3 דקות מעל חום בינוני-נמוך. מסננים את נוזל הפטריות לתוך הסיר. לבשל עד הנוזל התאדה. ערבבו את היין ואת רסק העגבניות. מערבבים במלאי ועגבניות. מביאים לרתיחה, ולאחר מכן להנמיך את החום בינוני. מבשלים 1 שעה, או עד הקורקבן רך והרוטב עבה אבל לא יבש.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
6
הוסף מים או מלאי נוסף במידת הצורך. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דקחזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
7
תן לרוטב להתקרר קצת מחוץ לחום, ואז לרפרף את השומן. כאשר מוכן לאכול. להביא את הרוטב לרתיחה, ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
8
מביאים 6 ליטרים של מים לרתיחה ומוסיפים 2 כפות מלח. זרוק את pappardelle במים רותחים ומבשלים 2 דקות, עד רך עדיין מאוד מוצק.
מרכיבים שתצטרך
PappardellePappardelle
חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דקחזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
9
מסננים את הפסטה וזורקים למחבת עם הרוטב. לזרוק על חום בינוני עד לבוש כראוי לשרת עם Parmigiano נגמר.
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
10
בסיר גדול וכבד, מחממים את השמן מעל חום גבוה עד לעישון.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
11
מוסיף את כל חלקי העוף וחום בכל רחבי, ערבוב כדי למנוע שריפה.
מרכיבים שתצטרך
קונכיות קנלוניקונכיות קנלוני
12
הסר את העוף ושמורה.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
13
מוסיפים את הגזר, הבצל והסלרי לסיר ומבשלים עד רך משחימים. החזירו את העוף לסיר והוסיפו 3 ליטרים של מים, רסק העגבניות, הפלפל והפטרוזיליה. מערבבים עם כף עץ כדי לנתק את חתיכות העוף והירקות השחומים מתחתית המחבת. מביאים כמעט לרתיחה, ואז להפחית את החום ומבשלים על רתיחה נמוכה עד מופחת בחצי, על 2 שעות, מדי פעם ברפרוף עודף שומן.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
עצמות עוף עם מעט בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')עצמות עוף עם מעט בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
קוט דו רון או יין אדום יבש אחרקוט דו רון או יין אדום יבש אחר
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דקחזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
14
הסר מחום, מתח, ולחץ על המוצקים עם החלק התחתון של מצקת כדי לחלץ את כל הנוזלים. מערבבים את המניה כדי להקל על הקירור ולהניח בצד. מקררים מלאי במיכלים קטנים עד שבוע או להקפיא עד חודש.
מרכיבים שתצטרך
קפה מבושל חזק וחםקפה מבושל חזק וחם
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
ציוד שתשתמש בו
מצקתמצקת

מרכיבים

1בטטה, קלופה וחתוכה לקוביות עבותבטטה, קלופה וחתוכה לקוביות עבות11 כף אורגנו מיובשפלפל שחורפלפל שחור2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרעגבניות משומרות מנוקזות, מרוסקותעגבניות משומרות מנוקזות, מרוסקות1קטןגזר, קצוץ דקגזר, קצוץ דק3גזר, קצוץ גסגזר, קצוץ גס1גבעול קטןסלרי, קצוץ דקסלרי, קצוץ דק4(מקיט, היקורי או אלמון)סלרי, קצוץ גססלרי, קצוץ גס2קילוגרםכנפי עוף, גב ועצמותכנפי עוף, גב ועצמות591 לב מפאלדי טרי אם אפשרפטריות פורצ'יני מיובשות מתפוררותפטריות פורצ'יני מיובשות מתפוררות3551 לב מפאלדי טרי אם אפשריין לבן יבשיין לבן יבש4קרום פאי פירורים (קיבלר)קרום פאי פירורים (קיבלר)4בצל צהוב בינוני, קצוץקמחקמח2largesעלי מרווה טרייםעלי מרווה טריים1ציפורן גדולהשום, מרוסקשום, מרוסק1חתיכות טופי הית' ברשמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסשמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה42 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסשמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה1כף. חומץ ביין אדוםבצל, קצוץ דקבצל, קצוץ דק2בצל, קצוץ גסבצל, קצוץ גס57חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'פנצ'טה רזה, קצוץ דקפנצ'טה רזה, קצוץ דק4שרימפס וורידיםפרמזן-רג'יאנו, לקישוטפרמזן-רג'יאנו, לקישוט1קבוצותפטרוזיליה איטלקית, קצוץ דק להניב 1/8 כוספטרוזיליה איטלקית, קצוץ דק להניב 1/8 כוס1חבורהגבעולי פטרוזיליהגבעולי פטרוזיליה4שרימפס וורידיםמלח ופלפלמלח ופלפל22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסרסק עגבניות איכותי ביותררסק עגבניות איכותי ביותר22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גספיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה907חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'לבבות עוף או הודו, קורקבנים וכבדים, גזוז של רקמה קשה לחתוך לקוביות 1/4 אינץלבבות עוף או הודו, קורקבנים וכבדים, גזוז של רקמה קשה לחתוך לקוביות 1/4 אינץ2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרמים חמיםמים חמים