אטריות רחבות עם מתנות מהעוף: Pappardelle alle Regaglie
אטריות רחבות עם מתנות מהעוף: פפרדלה אל רגלי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %78 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 149 גרם חלבון 96 גרם של שומן, וסך הכל 3175 קלוריות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך פנצ'טה, פלפל, פרמג' יאנו-רג'יאנו, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. וזה נהדר. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : Pappardelle Alle Vongole, אטריות רחבות סיניות עם חזיר ברביקיו ופטריות מיובשות, ו פה גדול! בורגר מועדון עוף.
הוראות
1
מערבבים את חתיכות הפטריות לתוך קערה של מים קרים, לתת לחלקיקים להתיישב, ולהרים את הפטריות. חזור עם מים מתוקים עד שאין סימן של חצץ או פסולת. משרים את הפטריות שטופות במים החמים בעוד הבשר משחים. קו מסננת קטנה עם מגבת נייר כדי לסנן את הנוזל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
1 כוס גריסי פנינה לבנים
מים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
מחממים את השמן בסיר 6 ליטר כבד על אש בינונית נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
3
מוסיף את הפנצ ' טה ובצל, גזר וסלרי. מערבבים אותם מדי פעם כפי שהם מבשלים, כ 8 דקות, או עד הבצל רך וברור. העלאת החום בינוני גבוה, לטגן את הירקות עוד 5 דקות, או עד שהם מתחילים צבע. להפוך את החום עד בינוני, ולהוסיף את הלבבות, קורקבנים וכבד. מבשלים אותם לאט מאוד, לוקח 15 עד 20 דקות. השתמש מרית עץ כדי לגרוף מתחת לבשר ולהפוך אותו, שמירה על זה מלהידבק.
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
כבד
מים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
4
הרם את הפטריות מתוך הנוזל שלהם, שומר את הנוזל. מערבבים את הפטריות, פטרוזיליה, שום, עלה דפנה ומרווה לתוך הסיר.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
גב שומן חזיר
1/4 כוס שומן חזיר
שום גויה®
כרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
5
לטגן 2 עד 3 דקות מעל חום בינוני-נמוך. מסננים את נוזל הפטריות לתוך הסיר. לבשל עד הנוזל התאדה. ערבבו את היין ואת רסק העגבניות. מערבבים במלאי ועגבניות. מביאים לרתיחה, ולאחר מכן להנמיך את החום בינוני. מבשלים 1 שעה, או עד הקורקבן רך והרוטב עבה אבל לא יבש.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
6
הוסף מים או מלאי נוסף במידת הצורך. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
1 כוס גריסי פנינה לבנים
7
תן לרוטב להתקרר קצת מחוץ לחום, ואז לרפרף את השומן. כאשר מוכן לאכול. להביא את הרוטב לרתיחה, ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
8
מביאים 6 ליטרים של מים לרתיחה ומוסיפים 2 כפות מלח. זרוק את pappardelle במים רותחים ומבשלים 2 דקות, עד רך עדיין מאוד מוצק.
מרכיבים שתצטרך
Pappardelle
1 כוס גריסי פנינה לבנים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
9
מסננים את הפסטה וזורקים למחבת עם הרוטב. לזרוק על חום בינוני עד לבוש כראוי לשרת עם Parmigiano נגמר.
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano Reggiano
מתכון לפיצוצ'רי
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
10
בסיר גדול וכבד, מחממים את השמן מעל חום גבוה עד לעישון.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבנים
11
מוסיף את כל חלקי העוף וחום בכל רחבי, ערבוב כדי למנוע שריפה.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם ליים
12
הסר את העוף ושמורה.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
13
מוסיפים את הגזר, הבצל והסלרי לסיר ומבשלים עד רך משחימים. החזירו את העוף לסיר והוסיפו 3 ליטרים של מים, רסק העגבניות, הפלפל והפטרוזיליה. מערבבים עם כף עץ כדי לנתק את חתיכות העוף והירקות השחומים מתחתית המחבת. מביאים כמעט לרתיחה, ואז להפחית את החום ומבשלים על רתיחה נמוכה עד מופחת בחצי, על 2 שעות, מדי פעם ברפרוף עודף שומן.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
צרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימין
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
14
הסר מחום, מתח, ולחץ על המוצקים עם החלק התחתון של מצקת כדי לחלץ את כל הנוזלים. מערבבים את המניה כדי להקל על הקירור ולהניח בצד. מקררים מלאי במיכלים קטנים עד שבוע או להקפיא עד חודש.