קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 10 דק.
מנות4
ציון בריאות97
מגזין

אטריות רחבות עם מתנות מהעוף: Pappardelle alle Regaglie

אטריות רחבות עם מתנות מהעוף: Pappardelle alle Regaglie
אטריות רחבות עם מתנות מהעוף: פפרדלה אל רגלי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %78 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 149 גרם חלבון 96 גרם של שומן, וסך הכל 3175 קלוריות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך פנצ'טה, פלפל, פרמג' יאנו-רג'יאנו, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. וזה נהדר. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : Pappardelle Alle Vongole, אטריות רחבות סיניות עם חזיר ברביקיו ופטריות מיובשות, ו פה גדול! בורגר מועדון עוף.

הוראות

1
מערבבים את חתיכות הפטריות לתוך קערה של מים קרים, לתת לחלקיקים להתיישב, ולהרים את הפטריות. חזור עם מים מתוקים עד שאין סימן של חצץ או פסולת. משרים את הפטריות שטופות במים החמים בעוד הבשר משחים. קו מסננת קטנה עם מגבת נייר כדי לסנן את הנוזל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
מחממים את השמן בסיר 6 ליטר כבד על אש בינונית נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
3
מוסיף את הפנצ ' טה ובצל, גזר וסלרי. מערבבים אותם מדי פעם כפי שהם מבשלים, כ 8 דקות, או עד הבצל רך וברור. העלאת החום בינוני גבוה, לטגן את הירקות עוד 5 דקות, או עד שהם מתחילים צבע. להפוך את החום עד בינוני, ולהוסיף את הלבבות, קורקבנים וכבד. מבשלים אותם לאט מאוד, לוקח 15 עד 20 דקות. השתמש מרית עץ כדי לגרוף מתחת לבשר ולהפוך אותו, שמירה על זה מלהידבק.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה
גב שומן חזירגב שומן חזיר
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
כבדכבד
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
4
הרם את הפטריות מתוך הנוזל שלהם, שומר את הנוזל. מערבבים את הפטריות, פטרוזיליה, שום, עלה דפנה ומרווה לתוך הסיר.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
גב שומן חזירגב שומן חזיר
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
שום גויה®שום גויה®
כרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מכרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
5
לטגן 2 עד 3 דקות מעל חום בינוני-נמוך. מסננים את נוזל הפטריות לתוך הסיר. לבשל עד הנוזל התאדה. ערבבו את היין ואת רסק העגבניות. מערבבים במלאי ועגבניות. מביאים לרתיחה, ולאחר מכן להנמיך את החום בינוני. מבשלים 1 שעה, או עד הקורקבן רך והרוטב עבה אבל לא יבש.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
6
הוסף מים או מלאי נוסף במידת הצורך. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
7
תן לרוטב להתקרר קצת מחוץ לחום, ואז לרפרף את השומן. כאשר מוכן לאכול. להביא את הרוטב לרתיחה, ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
8
מביאים 6 ליטרים של מים לרתיחה ומוסיפים 2 כפות מלח. זרוק את pappardelle במים רותחים ומבשלים 2 דקות, עד רך עדיין מאוד מוצק.
מרכיבים שתצטרך
PappardellePappardelle
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
9
מסננים את הפסטה וזורקים למחבת עם הרוטב. לזרוק על חום בינוני עד לבוש כראוי לשרת עם Parmigiano נגמר.
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
10
בסיר גדול וכבד, מחממים את השמן מעל חום גבוה עד לעישון.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
11
מוסיף את כל חלקי העוף וחום בכל רחבי, ערבוב כדי למנוע שריפה.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
12
הסר את העוף ושמורה.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
13
מוסיפים את הגזר, הבצל והסלרי לסיר ומבשלים עד רך משחימים. החזירו את העוף לסיר והוסיפו 3 ליטרים של מים, רסק העגבניות, הפלפל והפטרוזיליה. מערבבים עם כף עץ כדי לנתק את חתיכות העוף והירקות השחומים מתחתית המחבת. מביאים כמעט לרתיחה, ואז להפחית את החום ומבשלים על רתיחה נמוכה עד מופחת בחצי, על 2 שעות, מדי פעם ברפרוף עודף שומן.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
צרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימיןצרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימין
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
גב שומן חזירגב שומן חזיר
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
14
הסר מחום, מתח, ולחץ על המוצקים עם החלק התחתון של מצקת כדי לחלץ את כל הנוזלים. מערבבים את המניה כדי להקל על הקירור ולהניח בצד. מקררים מלאי במיכלים קטנים עד שבוע או להקפיא עד חודש.
מרכיבים שתצטרך
קפה מבושל חזק וחםקפה מבושל חזק וחם
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
מצקתמצקת

מרכיבים

1שלם לציפוי חזירשלם לציפוי חזיר1גבינת פרמזן מגוררתפלפל שחורפלפל שחור2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרעגבניות משומרות מנוקזות, מרוסקותעגבניות משומרות מנוקזות, מרוסקות1קטןגזר, קצוץ דקגזר, קצוץ דק3גזר, קצוץ גסגזר, קצוץ גס1גבעול קטןסלרי, קצוץ דקסלרי, קצוץ דק4(מקיט, היקורי או אלמון)סלרי, קצוץ גססלרי, קצוץ גס2קילוגרםכנפי עוף, גב ועצמותכנפי עוף, גב ועצמות591 לב מפאלדי טרי אם אפשרפטריות פורצ'יני מיובשות מתפוררותפטריות פורצ'יני מיובשות מתפוררות3551 לב מפאלדי טרי אם אפשריין לבן יבשיין לבן יבש4(חלקית &)(חלקית &)4בצל צהוב בינוני, קצוץקמחקמח2largesעלי מרווה טרייםעלי מרווה טריים1ציפורן גדולהשום, מרוסקשום, מרוסק1לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)שמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה2קרום: פירורי קרקר גרהםשמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה4קרום: פירורי קרקר גרהםשמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה1כף. חומץ ביין אדוםבצל, קצוץ דקבצל, קצוץ דק2בצל, קצוץ גסבצל, קצוץ גס57פלפל האבנרופנצ'טה רזה, קצוץ דקפנצ'טה רזה, קצוץ דק4קצת קישואים קצוציםפרמזן-רג'יאנו, לקישוטפרמזן-רג'יאנו, לקישוט1קבוצותפטרוזיליה איטלקית, קצוץ דק להניב 1/8 כוספטרוזיליה איטלקית, קצוץ דק להניב 1/8 כוס1חבורהגבעולי פטרוזיליהגבעולי פטרוזיליה4קצת קישואים קצוציםמלח ופלפלמלח ופלפל2קרום: פירורי קרקר גרהםרסק עגבניות איכותי ביותררסק עגבניות איכותי ביותר2קרום: פירורי קרקר גרהםפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה907פלפל האבנרולבבות עוף או הודו, קורקבנים וכבדים, גזוז של רקמה קשה לחתוך לקוביות 1/4 אינץלבבות עוף או הודו, קורקבנים וכבדים, גזוז של רקמה קשה לחתוך לקוביות 1/4 אינץ2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרמים חמיםמים חמים