אטריות שומשום סובה עם מלפפון, בוק צ'וי, וירקות מעורבים
צריך מנה עיקרית טבעונית? אטריות שומשום סובה עם מלפפון, בוק צ'וי, ירקות מעורבים יכול להיות מתכון יוצא דופן לנסות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 511 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 34 גרם שומן. אם יש לך אטריות סובה, רוטב סויה, שיני שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב קליפת הסיד אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת מזון מלאך ליים עם זיגוג לימון ופיסטוקים כקינוח. נסו בוק צ'וי, שיטאקי, ואטריות שום, אטריות שומשום-ג'ינג'ר ומלפפון סובה, ו אטריות סובה עם בוק נבול צ'וי (מתכונים דומים).
הוראות
פירה הראשון 9 מרכיבים 1 כפית פלפל אדום בבלנדר עד חלקה. עם מכונת ריצה, בהדרגה להוסיף שמן קנולה דרך פתיחה במכסה. רוטב העונה לפי הטעם עם מלח ופלפל. לעשות קדימה: ניתן לעשות 1 יום קדימה. כיסוי וצינה. תביא לטמפרטורת החדר לפני שתמשיך.
מבשלים אטריות סובה בסיר גדול של מים מלוחים רותחים עד רך אבל עדיין מוצק לנשוך.
ניקוז. לשטוף עם מים קרים; לנקז היטב. באמצעות מזמרה מטבח, לחתוך אטריות לרוחב 2 עד 3 מקומות.
טפטוף אטריות מסננת עם שמן שומשום ולזרוק למעיל.
מניחים ירקות, בוק צ ' וי, מלפפון, בצל ירוק, כוסברה קצוצה, ונענע בקערה גדולה.
להוסיף 1 כפית פלפל אדום, רוטב, אטריות; לזרוק מעיל. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
מקשטים עם עלי כוסברה ובוטנים ומגישים.