אטריות שומשום קרות
אטריות שומשום קרות יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את אוסף המנה העיקרית שלך. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 598 קלוריות, 22 גרם חלבון ו 28 גרם של שומן כל אחד. אם יש לך מלח כשר, חמאת בוטנים שמנת, שמן שומשום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב חומץ יין אורז אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת ספל קטיפה אדומה כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב מוצרי חלב חינם וצמחוני דיאט. נסו אטריות שומשום קרות, אטריות שומשום קרות, ו אטריות שומשום קרות (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים את האטריות בסיר גדול של מים מלוחים רותחים על חום בינוני עד בקושי רך ועדיין מוצק.
מסננים מיד ולשטוף עם מים קרים עד מגניב.
מסננים את האטריות היטב ומעבירים לקערה רחבה.
בבלנדר, מוסיפים את הג ' ינג 'ר, שום, סוכר, חמאת בוטנים, חומץ, רוטב סויה, רוטב צ' ילי, שמן שומשום ומים. תהליך עד התערובת חלקה.
שים את צנצנת בלנדר למקרר ולתת לו להתקרר במשך כ 1/2 שעה.
יוצקים את רוטב הבוטנים על האטריות וזורקים עד מצופה היטב.
מגישים מקושטים עם בצל ירוק, זרעי שומשום, וכוסברה.