איבודי דובדבן וצימוקים זהובים
איבודי דובדבן וצימוקים זהובים הוא צמחוני ומספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה עד 80 גרם חלבון 405 גרם של שומן, וסך הכל קלוריות 5931. המתכון הזה מכסה %52 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם גבינת שמנת, ביצה, גיליון בצק עלים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בצימוקים זהובים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,תפוח מתפורר עם צימוקים זהובים כקינוח. וזה די טוב. מתכונים דומים: איבודי דובדבן וצימוקים זהובים, תפוח זהוב וטעים צ'דר עם חמוציות מיובשות, ו ריבס, דובדבן, וצ'אטני צימוקים מוזהבים.
הוראות
רבע בצק עלים גיליון עם סכין חדה כדי ליצור 4 ריבועים. מערבבים יחד גבינת שמנת 1/2 כפות סוכר, ולאחר מכן לחלק בין ריבועים, מתפשט להשאיר גבול 3/4 אינץ ' של מאפה מסביב.
מפזרים פירות על גבינת שמנת.
תבריש קצת ביצים על גבול המאפה. מקפלים מאפה לתוך משולש כדי לצרף מילוי וקצוות crimp עם מזלג.
חותכים פורקן קיטור קטן בחלק העליון של איבודי.
מברשת צמרות עם ביצה יותר ומפזרים עם הנותרים ' סוכר כף.
מסדרים על תבנית אפייה בחמאה קלות ואופים בשליש התחתון של התנור עד נפוח וזהוב חום, כ 25 דקות.