איבודי דובדבן-משמש עשויים להיות רק הקינוח שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה 115 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו4 גרם של שומן. מתאים ל-16 מנות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. אם יש לכם שקדים, שמן canolan, סוכר חוםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו איבודי משמש, איבודי משמש מיני, ו איבודי משמש Bananan (מתכונים דומים).
הוראות
1
מערבבים את 6 החומרים הראשונים בסיר; מביאים לרתיחה. להפחית את החום; להרתיח 20 דקות או עד הנוזל נספג, ערבוב מדי פעם. מערבבים שקדים ווניל. מגניב לגמרי.
מרכיבים שתצטרך
2
מחממים תנור ל-37
3
מערבבים את החמאה והשמן.
מרכיבים שתצטרך
4
מניחים 1 סדין פילו על קרש חיתוך גדול או משטח עבודה (לכסות את הבצק שנותר כדי למנוע ייבוש). מברשת קלה פילו גיליון עם 1 כף תערובת חמאה.
מרכיבים שתצטרך
5
מפזרים 1 כף פירורים 1 1/2 כפיות סוכר חום. חזור על שכבות פעם אחת. למעלה עם גיליון פילו 1. לחץ בעדינות על שכבות יחד. מעיל קל גיליון פילו העליון עם ספריי בישול.
חותכים כל רצועה במחצית לרוחב. כף 2 כפות של תערובת דובדבן על קצה קצר 1 של כל מלבן, משאיר גבול 1 אינץ'. מקפלים 1 פינה של קצה עם גבול 1 אינץ מעל תערובת, ויצרו משולש; להמשיך לקפל הלוך ושוב לתוך משולש לקצה של מלבן. טאק קצוות תחת משולש.
מרכיבים שתצטרך
8
מקום משולשים, צד התפר למטה, על גיליון אפייה גדול מצופה ספריי בישול; קל מעיל משולשים עם ספריי בישול. חזור על הנוהל עם פילו הנותרים, תערובת חמאה, פירורים, סוכר חום, תערובת דובדבנים, ספריי בישול.