איבודי דובדבן-משמש
איבודי דובדבן-משמש עשויים להיות רק הקינוח שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה 115 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו4 גרם של שומן. מתאים ל-16 מנות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. אם יש לכם שקדים, שמן canolan, סוכר חוםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו איבודי משמש, איבודי משמש מיני, ו איבודי משמש Bananan (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים את 6 החומרים הראשונים בסיר; מביאים לרתיחה. להפחית את החום; להרתיח 20 דקות או עד הנוזל נספג, ערבוב מדי פעם. מערבבים שקדים ווניל. מגניב לגמרי.
מניחים 1 סדין פילו על קרש חיתוך גדול או משטח עבודה (לכסות את הבצק שנותר כדי למנוע ייבוש). מברשת קלה פילו גיליון עם 1 כף תערובת חמאה.
מפזרים 1 כף פירורים 1 1/2 כפיות סוכר חום. חזור על שכבות פעם אחת. למעלה עם גיליון פילו 1. לחץ בעדינות על שכבות יחד. מעיל קל גיליון פילו העליון עם ספריי בישול.
חותכים מחסנית לאורכו לרצועות 4 (3 1/2 אינץ ' רחב).
חותכים כל רצועה במחצית לרוחב. כף 2 כפות של תערובת דובדבן על קצה קצר 1 של כל מלבן, משאיר גבול 1 אינץ'. מקפלים 1 פינה של קצה עם גבול 1 אינץ מעל תערובת, ויצרו משולש; להמשיך לקפל הלוך ושוב לתוך משולש לקצה של מלבן. טאק קצוות תחת משולש.
מקום משולשים, צד התפר למטה, על גיליון אפייה גדול מצופה ספריי בישול; קל מעיל משולשים עם ספריי בישול. חזור על הנוהל עם פילו הנותרים, תערובת חמאה, פירורים, סוכר חום, תערובת דובדבנים, ספריי בישול.
אופים ב 375 במשך 15 דקות או עד חום זהוב.
הסר מסדין אפייה, וקריר על מתלה חוט.