קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות20
ציון בריאות3
מגזין

איבודי חורף-ירוקים

איבודי חורף-ירוקים
, המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 20 מנות. עם 82 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 8 גרם של שומן כל אחד. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לכם פרמזן, מלח ופלפל, שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. נסו סקווש חורף צלוי ופירות בצל, ירוק חורף נבול, ו ירוק חורף ובייקון (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים מחבת גדולה על חום בינוני גבוה; מוסיפים שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
2
מוסיפים בצל ומבשלים, ערבוב, עד שקוף, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3
מוסיפים שום ומבשלים 2 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
4
מוסיפים את הכריך השוויצרי ואת שן הארי כדי פאן חופנים גדולים לבשל, ערבוב, עד כל נוזל הוא התאדה.
מרכיבים שתצטרך
5
מעבירים תערובת לקערה בינונית ומערבבים בפרמזן, ריקוטה, ביצה, מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
6
מחממים תנור ל 35
7
ממיסים חמאה בסיר קטן. פילו פרוש וכסה במגבת לחה. עבודה עם גיליון 1 של פילו בכל פעם, לארגן גיליון כך צד קצר פונה אליך.
מרכיבים שתצטרך
8
גזור גיליון לאורכו לשלושה אפילו רצועות מברשת כל רצועה בנדיבות עם חמאה.
מרכיבים שתצטרך
9
מניחים כף גדושה. של ירקות בחלק התחתון של כל רצועה של פילו, מעט את המרכז. מקפלים את הבצק כדי להפוך משולש, ולאחר מכן להמשיך לקפל ולהסתובב (כמו שאתה מתקפל דגל) כדי להפוך את המחזור.
מרכיבים שתצטרך
10
מברשת העליון עם חמאה ולשים על תבנית אפייה. חזור עם פילו הנותרים, ירקות, וחמאה.
מרכיבים שתצטרך
11
אופים סיים turnovers עד נפוח וחום, על 30 דקות.
12
מגישים חם.