איבודי חורף-ירוקים
, המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 20 מנות. עם 82 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 8 גרם של שומן כל אחד. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לכם פרמזן, מלח ופלפל, שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. נסו סקווש חורף צלוי ופירות בצל, ירוק חורף נבול, ו ירוק חורף ובייקון (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים מחבת גדולה על חום בינוני גבוה; מוסיפים שמן זית.
מוסיפים בצל ומבשלים, ערבוב, עד שקוף, על 3 דקות.
מוסיפים שום ומבשלים 2 דקות יותר.
מוסיפים את הכריך השוויצרי ואת שן הארי כדי פאן חופנים גדולים לבשל, ערבוב, עד כל נוזל הוא התאדה.
מעבירים תערובת לקערה בינונית ומערבבים בפרמזן, ריקוטה, ביצה, מלח ופלפל.
ממיסים חמאה בסיר קטן. פילו פרוש וכסה במגבת לחה. עבודה עם גיליון 1 של פילו בכל פעם, לארגן גיליון כך צד קצר פונה אליך.
גזור גיליון לאורכו לשלושה אפילו רצועות מברשת כל רצועה בנדיבות עם חמאה.
מניחים כף גדושה. של ירקות בחלק התחתון של כל רצועה של פילו, מעט את המרכז. מקפלים את הבצק כדי להפוך משולש, ולאחר מכן להמשיך לקפל ולהסתובב (כמו שאתה מתקפל דגל) כדי להפוך את המחזור.
מברשת העליון עם חמאה ולשים על תבנית אפייה. חזור עם פילו הנותרים, ירקות, וחמאה.
אופים סיים turnovers עד נפוח וחום, על 30 דקות.