איבודי שוקולד
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל גילגולי שוקולד. מנה זו מכילה סביב 3 גר' של חלבון, 7 גרם של שומן, וסך הכל 209 קלוריות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 16 מנות. אם יש לך שוקולד מריר, לחם תוצרת בית, סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 31 דקות. נסו איבודי שוקולד, איבודי שוקולד, ו איבודי שוקולד (מתכונים דומים).
הוראות
מרדדים פרוסות לחם בין שתי חתיכות נייר קלף עד דק מאוד.
להבריש לחם משני הצדדים עם חמאה מומסת.
מניחים 1 כפית שוקולד במרכז כל פרוסה. מקפלים בחצי באלכסון כדי לכסות את המילוי וליצור משולש, קצוות לקצץ. לחץ על הקצוות עם האצבעות כדי לאטום בחוזקה.
מברשת צמרות תחתיות עם קצוות מלחץ חמאה מומסת עם מזלג ומפזרים העליון עם סוכר. (בשלב זה, ניתן למקם את הפיתולים בשקית מקפיא פלסטיק רוכסן קפוא לשימוש עתידי.)
מניחים על גיליון אפייה מצופה קלף ואופים במשך 15 דקות (20 עד 25 דקות אם נלקח מהמקפיא) או עד חום זהוב.
מגישים חם או מקורר, עם רוטב פטל.
במעבד מזון, מחית את כל החומרים עד חלקה.
יוצקים מחית דרך מסננת בסדר לתוך קערה, לחיצה על מוצקים, וצינה, מכוסה. הרוטב עשוי להתבצע 2 ימים קדימה ומקורר, מכוסה.;