איטי לבשל מרק ירקות איטלקי עם שעועית לבנה
מרק ירקות איטלקי מתבשל לאט עם שעועית לבנה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון טבעוני זה יש 362 קלוריות, 19 גרם חלבון ו 5g של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. זה מושלם עבור סתיו. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. גשו לסופר וקנו מים, מלח, מוסטאצ'ולי פסטה), ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב הירקות המעורבים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת דלעת קינוח כקינוח. נסו תבשיל בשר חזיר ובישול איטלקי איטי, לאט לבשל מרק ירקות נקניק איטלקי קל, ו מרק בישול איטי עם כרוב ושעועית לבנה (מתכונים דומים).
הוראות
ב 3 עד 4 ליטר סיר איטי, לשלב את כל החומרים למעט פנה ו פסטו; לערבב היטב.
כיסוי; לבשל על הגדרה נמוכה במשך 8 עד 9 שעות.
כ -20 דקות לפני ההגשה, מערבבים פנה למרק. להגדיל את הגדרת חום גבוה; לכסות ולבשל 15 נוספים עד 20 דקות או עד פנה הוא מכרז.
כדי לשרת, מנות בודדות העליון עם 2 כפיות פסטו.