איטלקי מפזרים עוגיות
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני קינוחים,אז נסו עוגיות מפזרים איטלקיות. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 2 גרם חלבון, 6 גרם שומן, ובסך הכל של 185 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 42 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה 3% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. גשו לסופר וקנו תמצית ונילן, חלב חם, תמצית לימון, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 40 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 12%. הציון הזה לא כל כך מדהים. נסו קוקי מפזרים איטלקי, מפזרים עוגיות, ו מפזרים עוגיות (מתכונים דומים).
הוראות
בעזרת מערבל כבד מקציפים ביצים במהירות גבוהה עד לקבלת קצף בהיר, כ -5 דקות; מניחים בצד. בקערה גדולה, לשלב את הקמח, אבקת הסוכר ואפיית הקונדיטורים; על מהירות נמוכה, הכה בהדרגה בקיצור ותמציות עד שהתערובת דומה פירורים עדינים. מוסיפים בהדרגה ביצים מוכות (הבצק יהיה נוקשה).
מרדדים בצק ל -1 אינץ'. ביצים.
מקום 2 ב. מלבד על ניירות אפייה לא משומנים.
אופים בחום של 350 מעלות למשך 12-14 דקות (צמרות העוגיות לא ישחימו, אך התחתית צריכה להשחים מעט).
בינתיים, בקערה קטנה, שלבו את הסוכר, החלב והתמציות של הקונדיטורים עד לקבלת תערובת חלקה. ברגע עוגיות מוסרים מהתנור, במהירות לטבול שניים או שלושה בכל פעם לתוך זיגוג.
מוציאים בעזרת כף מחוררת או מלקחיים; מניחים על מתלים לניקוז. מיד למעלה עם מפזרים.
תן להתייבש במשך 24 שעות לפני האחסון במיכלים אטומים.