קושיבינוני
מוכן ב50 דק.
מנות6
ציון בריאות28
מגזין

איטלקי נקניק ספאדס

איטלקי נקניק ספאדס
המתכון נקניק איטלקי ספודס יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 50 דקות. צופה בדמות שלך? מתכון ואינו מכיל גלוטן,, ללא חלב ו-30 שלם כולל 476 קלוריות, 17 גרם חלבון, ו 24 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה משמש 6. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. זה עובד היטב כמנה עיקרית. אם יש לך קישורי נקניקיות קלים, תפוחי אדמה, פלפל ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 63%, שהוא מוצק. מתכונים דומים: סטרומבולי נקניקיות איטלקי (המכונה גם לחם נקניקיות), ספידי ספדס, ו חטאים חוטאים.

הוראות

1
במחבת שלבו נקניק, תפוחי אדמה, מלח, טימין ופלפל. מכסים ומבשלים עד שהנקניק כבר לא ורוד ותפוחי האדמה רכים, בערך 30-40 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
2
מוסיפים בצל, פלפל ירוק ופטרוזיליה. מבשלים, חשופים,עד שהירקות רכים.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת3/4 כוס גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
1-1/2 כפיות חזרת מוכנה, מסוננת1-1/2 כפיות חזרת מוכנה, מסוננת
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
2 שקיות סזון גויה עם כוסברה ואנאטו2 שקיות סזון גויה עם כוסברה ואנאטו

יין מומלץ: קיאנטיname, ורדיקיו., Trebbiano

קיאנטי, ורדיצ ' יו וטרביאנו הם הבחירות המובילות שלי לאיטלקית. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. טרביאנו ורדיצ ' יו הם יינות לבנים איטלקיים המשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, ואילו קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר. פונטודי קיאנטי קלאסיקו גראן סלציונה ויגנה דל סורבו עם דירוג 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 120 דולר לבקבוק.
פונטודי קיאנטי קלאסיקו גרן סלציון וינה דל סורבו
פונטודי קיאנטי קלאסיקו גרן סלציון וינה דל סורבו
ויגנה דל סורבו הוא תערובת של סנג ' יובזה וקברנה סוביניון מכרמים שיש להם חשיפה דרום מערבית וענבים בני 30 שנה.