איטלקי נקניק ספאדס
המתכון נקניק איטלקי ספודס יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 50 דקות. צופה בדמות שלך? מתכון ואינו מכיל גלוטן,, ללא חלב ו-30 שלם כולל 476 קלוריות, 17 גרם חלבון, ו 24 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה משמש 6. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. זה עובד היטב כמנה עיקרית. אם יש לך קישורי נקניקיות קלים, תפוחי אדמה, פלפל ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 63%, שהוא מוצק. מתכונים דומים: סטרומבולי נקניקיות איטלקי (המכונה גם לחם נקניקיות), ספידי ספדס, ו חטאים חוטאים.
הוראות
במחבת שלבו נקניק, תפוחי אדמה, מלח, טימין ופלפל. מכסים ומבשלים עד שהנקניק כבר לא ורוד ותפוחי האדמה רכים, בערך 30-40 דקות.
מוסיפים בצל, פלפל ירוק ופטרוזיליה. מבשלים, חשופים,עד שהירקות רכים.
יין מומלץ: קיאנטיname, ורדיקיו., Trebbiano
קיאנטי, ורדיצ ' יו וטרביאנו הם הבחירות המובילות שלי לאיטלקית. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. טרביאנו ורדיצ ' יו הם יינות לבנים איטלקיים המשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, ואילו קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר. פונטודי קיאנטי קלאסיקו גראן סלציונה ויגנה דל סורבו עם דירוג 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 120 דולר לבקבוק.
![פונטודי קיאנטי קלאסיקו גרן סלציון וינה דל סורבו]()
פונטודי קיאנטי קלאסיקו גרן סלציון וינה דל סורבו
ויגנה דל סורבו הוא תערובת של סנג ' יובזה וקברנה סוביניון מכרמים שיש להם חשיפה דרום מערבית וענבים בני 30 שנה.