איים צפים
איים צפים נטול גלוטן, וצמחוני קינוח. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 422 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 11 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם ורדים קונפטי, שעועית וניל, חלבוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 5 שעות ו-25 דקות. נסו איים צפים, איים צפים, ו איים צפים (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר, להביא את החלב לרתיחה עם שעועית וניל.
מקציפים חלמונים עם 1 כוס הסוכר ואז מזג עם חלב חם. לחזור לחום ולבשל בעדינות להתעבות. מסננים ומניחים מעל מי קרח ומערבבים כדי להתקרר ולעבות. לְצַנֵן.
מבשלים 2 ליטרים של מים במחבת גדולה אבל לא להרתיח. בינתיים, לנצח את הלבנים עד נוקשה אבל לא יבש. בהדרגה להוסיף את 3/4 הנותרים כוס סוכר ולהמשיך להכות עד מבריק, על 30 שניות יותר.
מניחים מחבת סדין גדולה ליד המים, מצופה בנייר שעווה עמום מעט. באמצעות קצה כוכב גדול או 2 כפות קינוח או כף גלידה, לסחוט שושנות על הנייר.
באמצעות מרית, להרים את רוזטות את הנייר 1 בזמן ולהחליק אותם לתוך המים רותחים. לצוד במשך 7 דקות בתחתית ולאחר מכן להתהפך במשך 3 דקות, לא מאפשר להם לגעת בעת ציד בלתי חוקי.
להקציף מים ביצה לבן בקערת ערבוב בינונית. טובלים עלי כותרת של ורדים לתערובת ונצמדים לשפת הקערה כדי לנקז. טובלים את שני הצדדים של עלי כותרת מנוקזים בסוכר ומניחים על תבנית נייר קלף.
בואו להתייבש במשך 4 שעות במקום חם.
מגישים איים צפים בקערה של רוטב וניל, מעוטר עלי כותרת של ורדים.