איך להכין בשר בקר קלאסי סטרוגנוף
כיצד להפוך בשר בקר קלאסי סטרוגנוף עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 305 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 21 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה אופייני למטבח המזרח אירופי. אם יש לך שום, שמן צמחי, יין, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -45 דקות. . עם כפית ציון של 42% המנה הזאת די טובה. נסו בשר בקר קלאסי סטרוגנוף, בקר סטרוגנוף קלאסי (קל יותר ), ו קלאסי פסטה בקר סטרוגנוף (מתכונים דומים).
הוראות
בשר בקר העונה בנדיבות עם מלח ופלפל.
מחממים שמן במחבת גדולה מעל חום גבוה עד כמעט עישון. מערבבים בבשר; לבשל, ערבוב כל הזמן, במשך 6-7 דקות, עד הנוזל מתאדה וחום בשר.
הסר את הבשר מן המחבת ולהניח בצד.
מערבבים חמאה, פטריות ובצל למחבת; מבשלים ומערבבים על חום בינוני עד שהירקות משחימים קלות.
מוסיפים שום ומערבבים במשך 30 שניות. מערבבים בקמח; לבשל במשך 1-2 דקות עד incorporated.
מערבבים ביין וכוס 1 של מניות, מגרד את תחתית המחבת לשחרר כל חתיכות השחמה. מביאים לרתיחה, מבשלים 3-4 דקות, עד שהרוטב מתעבה.
להחזיר בשר למחבת. מוסיפים את הכוס הנותרת; מביאים לרתיחה ומבשלים על אש נמוכה במשך כ 1 שעה עם המכסה על, עד הבשר הוא רך והרוטב הוא עבה. מערבבים כל 20 דקות.
מערבבים בקרם פרש. מערבבים בעירית. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.