קושימומחה
מוכן ב1 ש, 45 דק.
מנות8
ציון בריאות9
מגזין

איך להכין בשר בקר קלאסי סטרוגנוף

איך להכין בשר בקר קלאסי סטרוגנוף
כיצד להפוך בשר בקר קלאסי סטרוגנוף עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 305 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 21 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה אופייני למטבח המזרח אירופי. אם יש לך שום, שמן צמחי, יין, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -45 דקות. . עם כפית ציון של 42% המנה הזאת די טובה. נסו בשר בקר קלאסי סטרוגנוף, בקר סטרוגנוף קלאסי (קל יותר ), ו קלאסי פסטה בקר סטרוגנוף (מתכונים דומים).

הוראות

1
בשר בקר העונה בנדיבות עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
2
מחממים שמן במחבת גדולה מעל חום גבוה עד כמעט עישון. מערבבים בבשר; לבשל, ערבוב כל הזמן, במשך 6-7 דקות, עד הנוזל מתאדה וחום בשר.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
הסר את הבשר מן המחבת ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
מערבבים חמאה, פטריות ובצל למחבת; מבשלים ומערבבים על חום בינוני עד שהירקות משחימים קלות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
מוסיפים שום ומערבבים במשך 30 שניות. מערבבים בקמח; לבשל במשך 1-2 דקות עד incorporated.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
6
מערבבים ביין וכוס 1 של מניות, מגרד את תחתית המחבת לשחרר כל חתיכות השחמה. מביאים לרתיחה, מבשלים 3-4 דקות, עד שהרוטב מתעבה.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
להחזיר בשר למחבת. מוסיפים את הכוס הנותרת; מביאים לרתיחה ומבשלים על אש נמוכה במשך כ 1 שעה עם המכסה על, עד הבשר הוא רך והרוטב הוא עבה. מערבבים כל 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
8
מערבבים בקרם פרש. מערבבים בעירית. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
קרם פרשקרם פרש
(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)