איך להכין מטבעות שוקולד קרמל
כיצד להפוך את מטבעות שוקולד קרמל יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת מתכון ההר ד ' אובר שלך. צופה הדמות שלך? למתכון ללא גלוטן וצמחוני זה יש 53 קלוריות, 1 גרם חלבון, ו 4 גרם שומן למנה. מתאים ל-24 מנות. זה הביא לך את כולםמתכונים. אם יש לכם סוכר, שמנת כבדה, מלח ים וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 25 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 15%. הציון הזה די גרוע. נסו פסיפלורה קרמל זהב מטבעות, שוקולד מכוסה קרמל שקדים קסם שעועית, וקינמון קרמל מקדמיה שוקולד ברים, מטבעות טופי קרמל קטנים, ו מטבעות שוקולד דקדנטיים (מתכונים דומים).
הוראות
מרפדים תבנית בנייר אפייה.
יוצקים כ -1 אינץ ' מים לתחתית הסיר ומניחים על אש בינונית-נמוכה; הביאו את המים לרתיחה וכבו את האש.
מניחים קערת נירוסטה מעל הסיר.
מכניסים את השוקולד לקערה ומרככים מעל המים החמים.
מניחים את הסוכר במחבת קטנה על אש בינונית-נמוכה ומבשלים עד שהוא יוצר נוזל כהה ומתחיל לבעבע, 7 עד 9 דקות. שופכים בזהירות את השמנת על הסוכר המקורמל. מבשלים ומערבבים את התערובת עד להמסת הסוכר המקורמל לקרם; מסירים מיד מהאש.
יוצקים את תערובת השמנת החמה על השוקולד המחומם; מערבבים במהירות בעזרת מרית עד להטמעה מלאה.
זרוק את התערובת על ידי כפית על גיליון אפייה מוכן. מעל כל מנה מפזרים מלח ים. מכסים בניילון נצמד. לחץ בעדינות על תבנית אפייה שנייה על מטבעות השוקולד כדי לשטח. מצננים במקרר עד ליציבות. אבק עם הקקאו.