איך להכין פאד תאי (תאילנדית צמחונית )
המתכון כיצד להכין פאד תאי (תאילנדית צמחונית ) מוכן תוך כ 45 דקות, והוא בהחלט סופר טבעוני אפשרות לאוהבי אוכל אסייתי. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 472 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 10 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 12 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לך פטריות שיטאקה, שמן canolan, מלח תיבול פטריות, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו פאד תאילנדי צמחוני עם Zoodles, פודלים תאילנדים, ו ספגטי סקווש פאד תאילנדי עם עוף-Paleo (מתכונים דומים).
הוראות
מיץ 2 לימונים. תניח בצד.Prepping אטריות אורז מיובש: כאשר לא מבושל, אטריות זכוכית נראה אפרפר.
מניחים את האטריות הארוכות בקערה גדולה ומשרים אותם במים קרים כ -30 דקות. צעד זה יעזור לרכך את האטריות.
מסננים דרך מסננת וזורקים את הנוזל. תניח בצד.Prepping צ 'ילי טרי: גזע, זרע דק קוצצים את פלפל צ' ילה. הערה: זכור לא לשפשף את העיניים לאחר נגיעה זרעי פלפל צ ' ילה.ביצוע רוטב תאילנדי Pad: בקערה קטנה, להמיס את סוכר כף היד (או סוכר חום בהיר) בכוס מים רותחים.
תן למים להתקרר לטמפרטורת החדר.
מסננים את הנוזל מחבילת הטופו. טפיחה לייבש את טופו עם מגבת נייר.
חותכים את חתיכת טופו לשניים, לאורכו.
חותכים כל בלוק לתוך אינץ slices.In ווק, לחמם את השמן קנולה הנותרים במשך כ 2-3 דקות. אתה צריך להיות על שכבה עמוקה 1 אינץ ' של שמן. המפתח טופו מטוגן טוב הוא לקבל בועות קטנות כאשר טופו הוא במגע עם השמן. לא לחמם יותר מדי את השמן; אחרת טופו יקבל יותר מדי זהוב ולעיס.
מניחים את טופו חתיכה אחת בכל פעם בשמן החם; ודא חתיכות טופו לא לגעת אחד בשני. מטגנים במחבת בקבוצות במשך כ 2 דקות לכל אצווה עד הזהב מכל הצדדים. מנמיכים את החום בינוני נמוך אפילו לבישול וכדי למנוע מהם בראונינג מהר מדי. הפוך כל חתיכה ומבשל בערך עוד דקה. בעדינות להרים כל חתיכת טופו באמצעות skimmer עכביש( השתמשתי מקלות עץ), משאיר כמה שיותר שמן ככל האפשר wok.As ברגע טופו הוא מקורר מספיק כדי להתמודד, לחתוך לקוביות קטנות. תניח בצד.זמן ההרכבה: באותו ווק, להוסיף את רסק שום זנגביל עלה סיד כפיר. לבשל עד ריחני.
תוסיף את הגזרים. מערבבים ומטגנים עד שהם מעט שקופים, ולאחר מכן מוסיפים את פטריות שיטאקה ואויסטר וצ ' ילי טרי. מתבלים במלח פטריות. לזרוק היטב.
מוסיף את טופו עם רוטב תאילנדי Pad. מערבבים היטב.
העברה לצלחת.לשטוף, לקצץ ולחתוך את הבצלים הירוקים לתוך 1 - " - חתיכות. תניח בצד.
הוסף עוד שמן לווק במידת הצורך. מערבבים ומטגנים את הבצל הירוק עד שהוא זהוב.
מוסיף את אטריות האורז מנוקזות.
מוסיפים רוטב סויה, מיץ של חצי ליים וסוכר חום בהיר. לזרוק באמצעות מריות ממוקם משני צדי הווק כדי למנוע את האוכל מלהידבק לתחתית. תבשל עוד דקה.
טפטוף עם כ 1 כוס מים, ואז לזרוק עד המים מתאדה. בדוק את doneness של האטריות. אם הם עדיין אל דנטה, טפטוף יותר מים עד שהם המרקם הרצוי.
מוסיפים את הטופו, jicama מטוגן, ירקות ופלחי בצל. לזרוק היטב עד הבצל מתרכך. כבה את החימום.
הוסף את נבטי השעועית. לכסות את ווק ולתת לשבת במשך כ 2-3 דקות. התאימו את התיבול עם יותר מלח תיבול פטריות (במידת הצורך).
מוסיפים את הכוסברה, מסיימים עם מיץ הלימון הנותר ומטפטפים מעט שמן שומשום.
מפזרים פלפל שחור ובוטנים קלויים.
יין מומלץ: Chenin Blanc, Gewurztraminer, ריזלינג
צ ' נין בלאן, גוורצטרמינר וריזלינג הם הבחירה הראשונה שלי לאסיאתים. היין הטוב ביותר לאוכל אסיאתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן - אבל אלה לבנים חומציים זוג עם מספר ארוחות מסורתיות, מתובל או לא. הלובנזי צ ' נין בלאן עם דירוג של 4.1 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 16 דולר לבקבוק.
![Lubanzi Chenin Blanc]()
Lubanzi Chenin Blanc
את 2018 לובנזי Chenin Blanc נמשך מתוך תערובת של גפנים מבוגרים, יבשים מגודלים בוש & צעיר, לטפטף גפנים מושקים. צבע הקש העמוק שלה מצביע על רעננות בשל ומורכבות. האף מביא פירות טרופיים & אבן הראשון, מעורר מחשבות של מנדרינה & ליצ ' י. החיך הוא עגול ובשרני, דוחף ליצ ' י קדימה שוב, יחד עם אפרסק לבן, משמש & תפוח ירוק, כל נישא על ידי מגע של חומציות גבוהה. יש בהירות & רמז קל של לחם טרי בכל רחבי. הסיום הוא ארוך, רך & חיבה.