קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות7
מגזין

איך להכין פאד תאי (תאילנדית צמחונית )

איך להכין פאד תאי (תאילנדית צמחונית )
המתכון כיצד להכין פאד תאי (תאילנדית צמחונית ) מוכן תוך כ 45 דקות, והוא בהחלט סופר טבעוני אפשרות לאוהבי אוכל אסייתי. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 472 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 10 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 12 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לך פטריות שיטאקה, שמן canolan, מלח תיבול פטריות, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו פאד תאילנדי צמחוני עם Zoodles, פודלים תאילנדים, ו ספגטי סקווש פאד תאילנדי עם עוף-Paleo (מתכונים דומים).

הוראות

1
מיץ 2 לימונים. תניח בצד.Prepping אטריות אורז מיובש: כאשר לא מבושל, אטריות זכוכית נראה אפרפר.
מרכיבים שתצטרך
2
מניחים את האטריות הארוכות בקערה גדולה ומשרים אותם במים קרים כ -30 דקות. צעד זה יעזור לרכך את האטריות.
מרכיבים שתצטרך
3
מסננים דרך מסננת וזורקים את הנוזל. תניח בצד.Prepping צ 'ילי טרי: גזע, זרע דק קוצצים את פלפל צ' ילה. הערה: זכור לא לשפשף את העיניים לאחר נגיעה זרעי פלפל צ ' ילה.ביצוע רוטב תאילנדי Pad: בקערה קטנה, להמיס את סוכר כף היד (או סוכר חום בהיר) בכוס מים רותחים.
מרכיבים שתצטרך
4
תן למים להתקרר לטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
1
מסננים את הנוזל מחבילת הטופו. טפיחה לייבש את טופו עם מגבת נייר.
מרכיבים שתצטרך
2
חותכים את חתיכת טופו לשניים, לאורכו.
מרכיבים שתצטרך
3
חותכים כל בלוק לתוך אינץ slices.In ווק, לחמם את השמן קנולה הנותרים במשך כ 2-3 דקות. אתה צריך להיות על שכבה עמוקה 1 אינץ ' של שמן. המפתח טופו מטוגן טוב הוא לקבל בועות קטנות כאשר טופו הוא במגע עם השמן. לא לחמם יותר מדי את השמן; אחרת טופו יקבל יותר מדי זהוב ולעיס.
מרכיבים שתצטרך
4
מניחים את טופו חתיכה אחת בכל פעם בשמן החם; ודא חתיכות טופו לא לגעת אחד בשני. מטגנים במחבת בקבוצות במשך כ 2 דקות לכל אצווה עד הזהב מכל הצדדים. מנמיכים את החום בינוני נמוך אפילו לבישול וכדי למנוע מהם בראונינג מהר מדי. הפוך כל חתיכה ומבשל בערך עוד דקה. בעדינות להרים כל חתיכת טופו באמצעות skimmer עכביש( השתמשתי מקלות עץ), משאיר כמה שיותר שמן ככל האפשר wok.As ברגע טופו הוא מקורר מספיק כדי להתמודד, לחתוך לקוביות קטנות. תניח בצד.זמן ההרכבה: באותו ווק, להוסיף את רסק שום זנגביל עלה סיד כפיר. לבשל עד ריחני.
מרכיבים שתצטרך
5
תוסיף את הגזרים. מערבבים ומטגנים עד שהם מעט שקופים, ולאחר מכן מוסיפים את פטריות שיטאקה ואויסטר וצ ' ילי טרי. מתבלים במלח פטריות. לזרוק היטב.
מרכיבים שתצטרך
6
מוסיף את טופו עם רוטב תאילנדי Pad. מערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
7
העברה לצלחת.לשטוף, לקצץ ולחתוך את הבצלים הירוקים לתוך 1 - " - חתיכות. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
8
הוסף עוד שמן לווק במידת הצורך. מערבבים ומטגנים את הבצל הירוק עד שהוא זהוב.
מרכיבים שתצטרך
9
מוסיף את אטריות האורז מנוקזות.
מרכיבים שתצטרך
10
מוסיפים רוטב סויה, מיץ של חצי ליים וסוכר חום בהיר. לזרוק באמצעות מריות ממוקם משני צדי הווק כדי למנוע את האוכל מלהידבק לתחתית. תבשל עוד דקה.
מרכיבים שתצטרך
11
טפטוף עם כ 1 כוס מים, ואז לזרוק עד המים מתאדה. בדוק את doneness של האטריות. אם הם עדיין אל דנטה, טפטוף יותר מים עד שהם המרקם הרצוי.
מרכיבים שתצטרך
12
מוסיפים את הטופו, jicama מטוגן, ירקות ופלחי בצל. לזרוק היטב עד הבצל מתרכך. כבה את החימום.
מרכיבים שתצטרך
13
הוסף את נבטי השעועית. לכסות את ווק ולתת לשבת במשך כ 2-3 דקות. התאימו את התיבול עם יותר מלח תיבול פטריות (במידת הצורך).
מרכיבים שתצטרך
14
מוסיפים את הכוסברה, מסיימים עם מיץ הלימון הנותר ומטפטפים מעט שמן שומשום.
מרכיבים שתצטרך
15
מפזרים פלפל שחור ובוטנים קלויים.
מרכיבים שתצטרך
16
מקשטים עם לימון.בתאבון!
מרכיבים שתצטרך

מרכיבים

1181 לב מפאלדי טרי אם אפשר1-נבטי שעועית1-נבטי שעועית591 לב מפאלדי טרי אם אפשרשמן קנולה (או כל שמן ניטרלי)שמן קנולה (או כל שמן ניטרלי)1קוט דו רון או יין אדום יבש אחרקוט דו רון או יין אדום יבש אחר2חתיכות טופי הית' ברטבעות פלפל חריף פרוסות, סחוטותטבעות פלפל חריף פרוסות, סחוטות1השאר- כוסברה- כוסברה340חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'חבילה בינונית-משרד טופוחבילה בינונית-משרד טופו11 כף אורגנו מיובשרסק שום ג'ינג'ר (ראה טיפים)רסק שום ג'ינג'ר (ראה טיפים)591 לב מפאלדי טרי אם אפשרבצל ירוקבצל ירוק1jicama (ראה טיפים)jicama (ראה טיפים)1עלי ליים טריים (אופציונליים)עלי ליים טריים (אופציונליים)22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גססוכר חום בהירסוכר חום בהיר3לייםליים3פטריות צדפותפטריות צדפות102 כפיות גרגירי פלפל טחונים גססוכר דקל (או סוכר חום בהיר)סוכר דקל (או סוכר חום בהיר)1חתיכות טופי הית' ברפלפל שחורפלפל שחור454חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'אטריות אורז מיובשות של ורמיצ'לי (ראה טיפים)אטריות אורז מיובשות של ורמיצ'לי (ראה טיפים)1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרבוטנים קלויים בטעם שוםבוטנים קלויים בטעם שום1אוראו ממולאים כפוליםמלח תיבול פטריות (או מלח רגיל)מלח תיבול פטריות (או מלח רגיל)2חתיכות טופי הית' ברשמן שומשום קלוי (אופציונלי)שמן שומשום קלוי (אופציונלי)8פטריות שיטאקהפטריות שיטאקה791 לב מפאלדי טרי אם אפשררוטב סויה כההרוטב סויה כהה62 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסתרכיז תמרינדי (ראה טיפים)תרכיז תמרינדי (ראה טיפים)2צ'ילי ציפור תאילנדי אדוםצ'ילי ציפור תאילנדי אדום1בצל צהובבצל צהוב

יין מומלץ: Chenin Blanc, Gewurztraminer, ריזלינג

צ ' נין בלאן, גוורצטרמינר וריזלינג הם הבחירה הראשונה שלי לאסיאתים. היין הטוב ביותר לאוכל אסיאתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן - אבל אלה לבנים חומציים זוג עם מספר ארוחות מסורתיות, מתובל או לא. הלובנזי צ ' נין בלאן עם דירוג של 4.1 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 16 דולר לבקבוק.
Lubanzi Chenin Blanc
Lubanzi Chenin Blanc
את 2018 לובנזי Chenin Blanc נמשך מתוך תערובת של גפנים מבוגרים, יבשים מגודלים בוש & צעיר, לטפטף גפנים מושקים. צבע הקש העמוק שלה מצביע על רעננות בשל ומורכבות. האף מביא פירות טרופיים & אבן הראשון, מעורר מחשבות של מנדרינה & ליצ ' י. החיך הוא עגול ובשרני, דוחף ליצ ' י קדימה שוב, יחד עם אפרסק לבן, משמש & תפוח ירוק, כל נישא על ידי מגע של חומציות גבוהה. יש בהירות & רמז קל של לחם טרי בכל רחבי. הסיום הוא ארוך, רך & חיבה.