איך להכין צדפות רוקפלר
איך להכין צדפות רוקפלר pescatarian ומספק כ 36 מנות. מנה אחת מכילה 31 קלוריות, 0 גרם של חלבון ו3 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. . זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. אם יש לך פירורי לחם, מלח ופלפל, ליקר בטעם אניס, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. עם כפית ציון של 7% הצלחת הזו ניתנת לאילתור. נסו צדפות רוקפלר, צדפות רוקפלר של דב, ו צדפות רוקפלר (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 500 מעלות F (260 מעלות C).
יוצקים מלח סלעים לתוך תבשיל תבשיל גדול, רדוד.
מערבבים גרגיר הנחלים, חמאה, פירורי לחם, בצל ירוק, סלרי, טרגון, פטרוזיליה איטלקית, ליקר בטעם אניס, מלח, פלפל שחור ופלפל קאיין במעבד מזון; מערבבים עד חלקה.
מקום 8 עד 12 shucked צדפות על גבי מלח הסלע. כפית 1 עד 2 כפיות של תערובת גרגיר הנחלים העליון כל צדפה.
אופים בתנור שחומם מראש עד צדפות מוצקות וחמאה נמסה, כ 5 דקות. חזור עם צדפות שנותרו.