איך להכין תפוחי אדמה מטוגנים קלאסיים
צריך ללא גלוטן, כל 30, ומנה צדדית צמחונית? איך לעשות תפוחי אדמה מטוגנים קלאסי יכול להיות מתכון סופר לנסות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 2 מנות. מנה אחת מכילה 366 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 23 גרם שומן. גשו לסופר וקנו תפוחי אדמה ראסט, חמאה מזוקקת, מלח ופלפל טחון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. . עם כפית ציון של 34% המנה הזאת לא כל כך מדהימה. נסו איך לא לעשות תפוחי אדמה מטוגנים, תפוחי אדמה מטוגנים, ו תפוחי אדמה מטוגנים עם בשר חזיר (מתכונים דומים).
הוראות
לגרוס תפוחי אדמה לתוך קערה גדולה מלאה במים קרים. מערבבים עד המים מעונן, לנקז, ולכסות תפוחי אדמה שוב עם מים קרים טריים. מערבבים שוב כדי לפזר עמילן עודף.
מסננים תפוחי אדמה היטב, מתייבשים עם מגבות נייר, ולסחוט את כל לחות עודפת.
מחממים חמאה מבהירה במחבת גדולה שאינה מקל על חום בינוני.
מפזרים תפוחי אדמה מגורסים לתוך חמאה חמה העונה עם מלח, פלפל שחור, פלפל קאיין, ופפריקה.
מבשלים תפוחי אדמה עד קרום חום נוצר על הקרקעית, על 5 דקות. המשך לבשל ומערבבים עד תפוחי אדמה הם השחמה בכל רחבי, על 5 דקות יותר.