קושימומחה
מוכן ב13 שעות
מנות4
ציון בריאות32
מגזין

איך לעשות פורל מעושן קל

איך לעשות פורל מעושן קל
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל איך לעשות פורל מעושן קל. ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, מתכון pescatarian מגישה 4 . מנה זו מכילה סביב 36 גרם חלבון 32 גרם של שומן, וסך הכל 493 קלוריות. אם יש לכם עשבי תיבול, פורל, ממרח חמאה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב ממרח חמאה סויה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,דל שומן לחמניות אוכמניות מחיטה מלאה כקינוח. נסו פורל מעושן, פורל מעושן, ו מטבל פורל מעושן (מתכונים דומים).

הוראות

1
מקום ניקה פורל בשקית פלסטיק sealable גדולה.בקבוק שלם של מרינדה על הדג לתוך השקית.שקית חותם ומניחים דגים במקרר במשך 8 עד 10 שעות עד 2 ימים.הגדר המעשן שלך ל 150 מעלות ולהשתמש עץ מתון כגון פקאן, תפוח, אלון או אלדר. כאשר הגריל מגיע לטמפרטורה, באח מעשן ריסוס עם תרסיס בישול בטמפרטורה גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכרחבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכר
תלת עצות, גזוזתלת עצות, גזוז
לשימור,לשימור,
צבעי מאכל אדום, צהוב וירוקצבעי מאכל אדום, צהוב וירוק
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
2
מניחים בצל, עשבי תיבול וטפיחות של חמאה (או התפשטות חמאתי) בתוך חלל הדג. ואז להניח את הטרוטה ישירות על הסורג המעשן. צריך להיות מספיק מקום בין הטרוטה שלך כך שהעשן יכול להגיע לכל חלקי הדג.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
1/2 פאונד שעועית גרבנזו, מושרות ומבושלת (שמורה 1/3 כוס נוזל בישול)1/2 פאונד שעועית גרבנזו, מושרות ומבושלת (שמורה 1/3 כוס נוזל בישול)
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
3
בואו עשן הדגים במשך 30 דקות ב 150 מעלות כדי לייבש את החלק החיצוני של הדג, כך שהוא יכול להיות מוצק בשלבים מאוחרים יותר של עישון.לאחר 30 דקות להעלות את הטמפרטורה ל 225 מעלות כדי לסיים את תהליך העישון.עשן עד שהדגים יגיעו ל-145 מעלות. אם אתה הולך גבוה יותר מזה הדג יתחיל להפוך קופצני דגים. זמן הבישול הכולל בדרך כלל לוקח 1 עד 2 שעות בהתאם לגודל של הדגים שלך וכמה youre עישון בבת אחת.
מרכיבים שתצטרך
קופצניקופצני
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק